iPhone XS/XS Max: Testul PROFESIONAL de Rezistenta

iPhone XS si iPhone XS Max trec printr-un test profesional de rezistenta, care ne arata ca noile modele de telefoane nu sunt chiar atat de dure precum credeam.

iphone xs rezistenta xs max

iPhone XS si iPhone XS Max apar intr-un test profesional de rezistenta facut de catre o companie specializata pe vanzarea de asigurare pentru telefoane mobile, SquareTrade, iar rezultatele sunt surprinzatoare. Apple s-a laudat ca iPhone XS si iPhone XS Max auc ea mai rezistenta sticla implementata vreodata intr-un telefon mobil, iar cei de la Squaretrade au demonstrat ca, in ciuda afirmatiilor, telefoanele sunt totusi la fel de fragile precum altele.

iPhone XS si iPhone XS Max au rezistat fara probleme in doi metri de bere timp de 30  minute, ceea ce era de asteptat, avand in vedere ca au certificare IP68, aici fiind superioare iPhone X. In aceeasi masura iPhone XS si iPhone XS Max sunt mai rezistente per total decat iPhone X, insa raman in continuare fragile pentru ca au si carcasa din sticla.

iPhone XS/XS Max: Testul PROFESIONAL de Rezistenta

iPhone XS are un scor de 86 in ceea ce priveste riscul de distrugere, fiind clasificat de catre cei de la SquareTrade cu un risc ridicat de a se sparge in caz de accident. Pe de alta parte, iPhone XS Max obtine doar 70 de puncte, avand un risc mai redus, iar asta in conditiile in care este un telefon de dimensiuni mult mai mari, si teroetic ar trebui sa fie mai fragil.

Este fara discutie faptul ca iPhone XS si iPhone XS Max sunt mult mai rezistente decat iPhone X multumita sticlei mai dure, insa nu trebuie uitat faptul ca ele pot fi totusi distruse destul de usor.