PC-urile Apple sunt cele mai IUBITE de catre Consumatori

apple pc iubit

Apple are cele mai iubite PC-uri de catre consumatori, conform unui nou studiu aparut in cursul acestei zile, el comparand gradul de satisfactie generat de catre produsele vandute de catre o serie de companii cunoscute. onform acestui studiu, PC-urile Apple au inregistrat un scor de 83 de puncte in studiul privind nivelul de satisfactie in randul consumatorilor.

Cifra este cu doar 1 punct mai mare in comparatie cu PC-urile vandute de catre cei de la Amazon, sau Samsung, deci diferenta e imposibil de sesizat de un consumator obisnuit. Pe de alta parte, cei de la ASUS, HP, Lenovo, Acer, etc, au scoruri ceva mai mici, dar cei de la ASUS inregistrand o scadere fata de 2017, cel putin dintre producatorii listati in TOP 5.

PC-urile Apple sunt cele mai IUBITE de catre Consumatori

apple pc iubit 1

Produsele cele lor de la Apple au castigat in aproape fiecare sub-sectiune a sondajului facut de catre cei de la ACSI, din SUA, iar rezultatul fianl conforma faptul ca oameni inca iubesc produsele. Scorul celor de la Apple a ramas neschimbat fata de anul trecut, la fel ca in cazul companiei Samsung, cei de la Amazon reusind sa isi creasca nivelul de satisfactie.

Trebuie notat totusi faptul ca aici nu vorbim doar despre Mac-uri, ci si despre tablete, deci Apple obtine un scor foarte bun cu ambele tipuri de produse pe care le vinde in acest moment. Apple reuseste de cativa ani sa se plaseze in topul acestor topuri cu produsele pe care le lanseaza, si e putin probaibl ca acest lucru sa se schimbe prea curand.