Poza NUD de pe Facebook care a Pus Internetul pe JAR

Facebook a ajuns in atentia intregului internet iar din cauza unei poze nud care a fost publicata de catre foarte multa lume in cadrul retelei de socializare.

facebook poza nud

Facebook a revenit in centrul atentiei zilele acestea din cauza unei poze nud pentru care a luat o decizie radicala cu ceva timp in urma, ea fiind a unui tablou al carui protagonista nu era cunoscut, dar acum a fost confirmata. Aici puteti vedea despre ce poza nud este vorba, daca nu sunteti minori, ea fiind folosita de catre oameni ca si imagine de profil, sau fiind publicata in cadrul Facebook in repetate randuri, pana cand compania americana a decis sa o cenzureze complet, desi e o opera de arta.

Facebook a luat aceasta decizie din cauza faptului ca respectiva poza nud nu este potrivita pentru minorii care sunt activi in cadrul retelei de socializare, chiar daca ea este expusa in muzeul Orsay din Paris, Franta, pentru cei interesati. Facebook nu e la fel de entuziasmata precum cei de la muzeul din Paris cu privire la importanta acestui tablou, asa ca a decis sa interzica pozele nud in cadrul retelei de socializare, spre nemultumirea multora de pe internet, care doreau sa o publice acolo.

Poza NUD de pe Facebook care a Pus Internetul pe JAR

Facebook a interzis tablou care poarta denumirea Originea Lumii din cauza faptului ca nu e potrivita pentru minori, iar in ea este trupul unei celebre dansatoare de balet numita Constance Queniaux. Aceasta poza nud a fost pana recent unul dintre misterele lumii artistice, Facebook facand-o cunoscuta lumii intregi in momentul in care a decis sa o cenzureze, iar acum intreaga planeta poate afla si cine se ascunde in partea “neterminata” a tabloului.

“Identitatea modelului care a reprezentat cea mai scandaloasă pictura a secolului al XIX-lea, L’Origine du monde a lui Gustave Courbet, a fost în cele din urmă dezvăluită. Experții spun că sunt “99% siguri” că pictura descrie dansatoarea de balet parizian Constance Queniaux. Pânza nu și-a pierdut niciodată puterea de a șoca multumita pudicilor de la Facebook.”

Facebook a avut intotdeauna toleranta zero cu privire la imaginile de acest gen, fie ca ele sunt opere de arta, sau nu, compania americana stergand o parte dintre pozele nu publicat in retea, dar desigur ca nu pe toate. In cazul acestei poze nud, desi s-a descoperit cine se afla in spatele sau, cei de la Facebook o vor cenzura in continuare pentru ca ramane una cu continut pornografic, iar daca ati mai vazut-o, atunci stiti cui apartine.