UMILINTA MAXIMA a Samsung GALAXY Note 9 in fata iPhone XS Max

Samsung GALAXY Note 9 este umilit pur si simplu de iPhone XS Max intr-un nou test de performante, desi specificatiile sale tehnice par a fi net superioare.

Samsung GALAXY Note 9 umilinta iPhone XS Max

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar iar intr-un test profesional de performante care ne arata ca uneori specificatiile conteaza doar pentru cei care cred ca Android e un sistem de operare foarte bun, nu si pentru restul lumii. Samsung GALAXY Note 9 din acest test are un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 8 GB de memorie RAM, si e bine sa tineti minte aceasta ultima cifra, deoarece ea va conta la final, iPhone XS Max avand doar 4 GB de memorie RAM.

Samsung GALAXY Note 9 este depasit fara vreo problema de iPhone XS Max in prima parte a testului, cand sunt deschise aplicatii si se face putina procesare video, si deschidere de documente pe telefoane. Samsung GALAXY Note 9 a pierdut si in fata iPhone X in proesoare foto/video, dar in fata iPhone XS Max pierde si cand vine vorba despre deschiderea de documente in Word si Excel, ceva ce foarte multa lume face, dar mai rapid pe telefoanele Apple.

UMILINTA MAXIMA a Samsung GALAXY Note 9 in fata iPhone XS Max

Samsung GALAXY Note 9 era cu 4 aplicatii in urma iPhone XS Max la finalul primei parti a testului de performante, distanta fiind foarte mare in comparatie cu telefonul celor de la Apple, in timp real ea fiind de nu mai putin de 22 de secunde. Acume vine situatia cea mai interesanta, deoarece iPhone XS Max a avut probleme cu doar o singura aplicatie, Starbucks, pe care a reincarcat-o, Samsung GALAXY Note 9 tinand toate aplicatiile deschise in fundal, dar terminand al doilea.

Samsung GALAXY Note 9 are de 2 ori mai multa memorie RAM, dar asta nu a contat absolut deloc in fata iPhone XS Max, pentru ca a fost intrecut fara vreo problema, desi iOS a reincarcat o aplicatie, in mod destul de neobisnuit, cea de dupa ea ramanand in memorie. Samsung GALAXY Note 9 arata ca indiferent cata memorie RAM ai baga intr-un telefon Android, cand telefonul nu e optimizat bine pentru sistemul de operare, experienta va fi una proasta.