Feed a DISPARUT, Google a ANUNTAT Inlocuitorul

Google a anuntat astazi disparitia Feed, dar a anuntat deasemenea lansarea inlocuitorului sau, care vine cu multe noutati extrem de interesante pentru noi.

google feed discover

Google a anuntat astazi disparitia Feed, un news feed personalizat care a fost lansat in cursul anului trecut, el avand continut de la diverse publicatii afisat in cadrul aplicatiei mobile, sub casuta pentru cautare pe interent. La un an dupa lansarea Feed, compania Google a anuntat astazi inlocuirea sa cu Discover, un serviciu similar, dar care va fi personalizat si mai mult in baza intereselor noastre, totul multumita inteligentei artificiale create de catre americani.

Google a anuntat ca Discover va fi disponibil nu doar in cadrul aplicatiei mobile pentru iPhone si Android, ci inclusiv in pagina principala a google.com, deci utilizatorii vor vedea acest continut inclusiv acolo. Asta inseamna ca toata lumea va putea descoperi mult mai usor informatiile dorite indiferent de unde acceseaza serviciile celor de la Google, insa desigur ca trebuie sa fie logati in ecosistemul companiei pentru a avea recomandarile personalizate afisate.

Feed a DISPARUT, Google a ANUNTAT Inlocuitorul

google feed discover 1

Google a anuntat ca pentru Discover a implementat deasemenea sectiuni pentru diverse subiecte de interes, utilizatorii putand descoperi mai usor continutul care-i intereseaza, fara a mai fi nevoiti sa-l caute prin serviciu. Google sustine ca personalizeaza informatiile din Discover in baza cautarilor facute de catre noi folosind motorul de cautare utilizat de catre oameni, deci in baza a ceea ce cauti pe internet, vei vedea si recomandarile personalizate ale companiei americane.

Google a anuntat ca in Discover va afisa inclusiv continut vechi, pe care noi inca nu l-am descoperit, deci daca veti vedea si pagini publicate acum 1 an, sau mai devreme, nu trebuie sa va intrebati de ce le vedeti acolo. Cei de la Google au lansat astazi serviciul, asa ca el ar trebui sa fie vizibil pentru toata lumea, deci daca vedeti recomandari de articole si pagini web inclusiv in versiunea web a Google.com, atunci veti sti ce se intampla.