Prima Pagina Instagram Instagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane

Instagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane

0

Instagram functii iphone android

Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

Instagram vorbeste in lista de actualizari ale aplicatiei despre noul IGTV care are menirea de a le permite utilizatorilor sa incarce clipuri video de durata lunga in cadrul platformei. IGTV este oferita ca o aplicatie separata pentru cei care doresc sa vada clipurile video ale prietenilor, sau sa incarce altele proprii.

  • Introducing IGTV, a new space for watching long-form, vertical video from your favorite Instagram creators.
  • It’s built for how you actually use your phone, so videos are full screen and vertical.
  • IGTV videos aren’t limited to one minute, which means you can see more of your favorite content.
  • Watch videos from creators you already follow and others you might like.
  • Discover new creators and follow them right from IGTV to see more.

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul anteriorProductia iPhone XR este Foarte Problematica pentru Apple
Urmatorul articolFeed a DISPARUT, Google a ANUNTAT Inlocuitorul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.