iPhone XS INTRECE iMac Pro in Unele Teste de Performante

iPhone XS se dovedeste a fi mai rapid decat iMac Pro in unele teste de performante, compania Apple reusind sa lanseze un telefon care este cu adevarat remarcabil.

iphone xs intrece imac pro

iPhone XS reuseste sa intreaca iMac Pro 2017 intr-un test privind viteza cu care este capabil sa redea codul Javascript in timpul redarii paginiloe web accesate prin Safari. Speedometer este testul in care iPhone XS reuseste sa intreaca un iMac Pro din 2017 cu procesor Intel Xeon de 3 GHz, diferenta fiind mica, dar rezultatul in sine e remarcabil.

iPhone XS intrece inclusiv iMac din 2014, care are procesor Intel i7 cu frecventa de lucru de 4 GHz, sau MacBook Pro din vara anului 2017, cu acelasi tip de procesor, tactat la 3.5 GHz. In comparatie cu iPhone X, iPhone XS reuseste sa obtina un spor in performante de cam 45%, ceea ce arata ca inginerii Apple au optimizat totusi procesoarele noilor telefoane.

Desigur ca, per total, iPhone XS nu este mai rapid decat un iMac pro din 2017, insa in ceea ce priveste redarea continutului Javascript din pagini, telefonul este superior. Apple a reusit anul trecut sa intreaca cu iPhone X inclusiv laptop-urile lansate in primavara anului 2017, asa ca realizarea din acest an nu ar trebui sa fie uimitoare pentru multa lume.