Camerele Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar intr-o Noua Comparatie

Samsung GALAXY Note 9 apare intr-o noua comparatie a camerelor cu iPhone XS Max, insa rezultatul nu este unul favorabil pentru telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 iphone xs camera

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max au parte astazi de o noua comparatie in ceea ce priveste camerele pe care Apple si Samsung le-au integrat in telefoane, iar diferente mari exista intre ele. Samsung GALAXY Note 9 are o camera duala in care regasim senzori de imagine de 12 megapixeli, primul avand deschidere variabila f/1.5 – 2.4, distanta focala de 26mm, cu 1/2.55″ si 1.4µm, al doilea avand f/2.4, distanta focala de 52mm, cu 1/3.4″ si 1.µm.

Samsung GALAXY Note 9 are sun avantaj fata de iPhone XS Max, care are o camera duala cu senzori de 12 megapixe, unul cu f/1.8, distanta focala 28mm, cu 1/2.55″ si 1.4µm, celalalt avand deschidere f/2.4, distanta focala 52mm, cu 1/3.4″ si 1.0µm. Avand in vedere aceste detalii, clipul video de mai jos ne arata ca iPhone XS Max pare sa fie deasemenea usor superior in fata Samsung GALAXY Note 9, dar nu si cand vine vorba despre inregistrarea video cu camera frontala, selfie-urile fiind totusi mai bune pe iPhone.

Camere Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar intr-o Noua Comparatie

Samsung GALAXY Note 9, exact ca in comparatia de ieri, are culori mai sterse in clipurile video facute in comparatie cu iPhone XS Max, zoom-ul optic parand sa fie ceva mai bun pe telefonul celor de la Apple. Chiar si in multe dintre poze, Samsung GALAXY Note 9 este depasit de catre iPhone XS Max multumita Smart HDR-ului implementat de catre compania Apple, americanii reusind sa gaseasca intr-un final o metoda de a oferi HDR foarte bun pe telefoanele lor.

Samsung GALAXY Note 9 se descurca mult mai bine decat iPhone XS Max in conditii de luminozitate scazuta, deschiderea variabila fiind cea care ajuta foarte mult telefonul celor de la Samsung. Per total iPhone XS Max afiseaza culori mult mai naturale, mai vibrante, in comparatie cu Samsung GALAXY Note 9, in majoritatea pozelor, compania Apple folosind inteligenta artificiala pentru a ajusta foarte bine pozele pentru ca rezultatul final sa fie cat mai apropiat de realitate.

19 COMENTARII

  1. Cu atât mai puțin .. Nu îmi doresc cadouri inutile ??
    PS: scrii cam încet vrăjitorule… E de la iPhone ? ???

  2. Doamne câtă aroganță din partea unuia care își duce veacul într-una din cele mai sărace țări din UE… Ah !
    Bai Merlu’, ține-ți mai ființă iPhunny pentru tine că nu am ce face cu cărămida aia. Tu ești obsedat de Apple ți se pare că e rege. Probabil pentru că tu te simți iobagul Apple
    Ți-o bagă Tim peste tot .. ?????

    Stai liniștit cu fondurile mele.

  3. Am mai auzit placa asta cu uriașele comenzi și a rămas “regele” cu comenzile pe stoc .. Hahaha…
    Ce nu vă place de vouă, obsedaților, este că fără Samsung, iPhone-ul nu ar fi existat, în timp ce fără Apple, industria ar fi trăit bine mersi.

  4. De unde le scoți Ciolan?
    iPhone XS umilește camera Note 9 in 90% din situații.
    Incredibil! Nici nu cred că va uitați la comparații sau daca o faceți sunteți subiectivi privind din prisma neposesorului de iPhone.

  5. Da da da. Dupa ce am vazut ca One Plus 6 a umilit in teste noul A12 bionic acum ne spui ca e mai buna camera decat pe Note9. Xs Max nu are display mai bun decat Note 9 , nu e mai puternic si nici nu face poze mai bune. Deci, este inferior multor telefoane android. Acest an este inceputul sfarsitului pentru Apple.

  6. Încetați sa mai comparați telefoanele astea doua. Poate in specificații nu ajunge la Bombiță note 9 dar ca performante și optimizare nu sta in picioare nici un smartphone la ora actuala și nici in următorii 2 ani. Astea sunt niște minciuni pentru cei care nu și permit XS sau alte modele sa creadă o secunda ca mică bomba din buzunarele lor e mai performanta ca un iPhone. Zic bomba pentru ca nu știți când va poate lua foc buzunarul, casa, mașina. Stay safe.

  7. sunt posesor de iphone si mie mi se pare ca e mult mai buna camera de pe Note9. De fapt intotdeauna camerele de pe seria Galaxy mi s-au parut net superioare celor de la iphone, mai ales in conditii de lumina scazuta.
    deci ?

  8. Ce rege măi? A scos și iPhone capul de la cutie și il vezi deja rege.

    IPhone este puțin mai bun decât Note 9 la:
    – HDR

    Note 9 este mai bun decât iPhone Max la:
    – deschiderea câmpului vizual
    – imagini în condiții de iluminare scăzută
    – zgomot de imagine mai redus
    – redare mai corectă a culorilor (la iPhone sunt prea saturate; fața ăluia este roșiatică)

    HDR-ul este o chestiune software care se poate corecta software la Note 9, dar diafragma hardware nu se corectează la iPhone.

  9. Până acum ceva timp erați extaziați toți fanii ca iPhone (LCD) afișa mai bine culorile nesaturate decât AMOLED-ul Samsung, iar acum sunteți pe spate că iPhone face poze cu personaje super saturate.

  10. bai, hai sa fim seriosi: iphonul a ramas in urma cu tot:design, procesor,ram, spatiu de stocare.

    cu un singur lucru nu a ramas in urma: cu preturile. nu-i depaseste nimeni.

    cu parere de rau o spune un fan apple…

  11. Cu atât mai puțin .. Nu îmi doresc cadouri inutile ??
    PS: scrii cam încet vrăjitorule… E de la iPhone ? ???