Camerele Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar intr-o Noua Comparatie

Samsung GALAXY Note 9 apare intr-o noua comparatie a camerelor cu iPhone XS Max, insa rezultatul nu este unul favorabil pentru telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 iphone xs camera

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max au parte astazi de o noua comparatie in ceea ce priveste camerele pe care Apple si Samsung le-au integrat in telefoane, iar diferente mari exista intre ele. Samsung GALAXY Note 9 are o camera duala in care regasim senzori de imagine de 12 megapixeli, primul avand deschidere variabila f/1.5 – 2.4, distanta focala de 26mm, cu 1/2.55″ si 1.4µm, al doilea avand f/2.4, distanta focala de 52mm, cu 1/3.4″ si 1.µm.

Samsung GALAXY Note 9 are sun avantaj fata de iPhone XS Max, care are o camera duala cu senzori de 12 megapixe, unul cu f/1.8, distanta focala 28mm, cu 1/2.55″ si 1.4µm, celalalt avand deschidere f/2.4, distanta focala 52mm, cu 1/3.4″ si 1.0µm. Avand in vedere aceste detalii, clipul video de mai jos ne arata ca iPhone XS Max pare sa fie deasemenea usor superior in fata Samsung GALAXY Note 9, dar nu si cand vine vorba despre inregistrarea video cu camera frontala, selfie-urile fiind totusi mai bune pe iPhone.

Camere Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar intr-o Noua Comparatie

Samsung GALAXY Note 9, exact ca in comparatia de ieri, are culori mai sterse in clipurile video facute in comparatie cu iPhone XS Max, zoom-ul optic parand sa fie ceva mai bun pe telefonul celor de la Apple. Chiar si in multe dintre poze, Samsung GALAXY Note 9 este depasit de catre iPhone XS Max multumita Smart HDR-ului implementat de catre compania Apple, americanii reusind sa gaseasca intr-un final o metoda de a oferi HDR foarte bun pe telefoanele lor.

Samsung GALAXY Note 9 se descurca mult mai bine decat iPhone XS Max in conditii de luminozitate scazuta, deschiderea variabila fiind cea care ajuta foarte mult telefonul celor de la Samsung. Per total iPhone XS Max afiseaza culori mult mai naturale, mai vibrante, in comparatie cu Samsung GALAXY Note 9, in majoritatea pozelor, compania Apple folosind inteligenta artificiala pentru a ajusta foarte bine pozele pentru ca rezultatul final sa fie cat mai apropiat de realitate.