Apple Watch 4 vine cu o Baterie mai MICA decat Seria 3

Apple Watch 4 vine cu o baterie mai mica decat cea integrata de catre compania Apple in Seria 3, iata ce ofera noile modele de smartwatch-uri ale americanilor.

apple watch 4 baterie

Apple Watch 4 a fost lanat de catre compania Apple weekend-ul trecut, iar in Romania il puteti precomanda de aici, insa noul model de smartphone a si fost dezasamblat. Vorbim despre o dezasamblare a Apple Watch 4 care ne-a dezvaluit ca bateriile integrate in aceste noi modele au capacitati mai mici decat cele folosite in modelele anterioare.

Apple Watch 4 vine cu o baterie care ofera 0.86 Whr si respectiv 1.12 Whr pentru modelele cu ecrane de 40mm si 44mm, diferentele fiind de 19.7% si 16.5% fata de seria anterioara. In ciuda acestui lucru, compania Apple a promis ca Apple Watch 4 va oferi exact aceeasi autonomie pentru baterie precum Apple Watch 3, insa asta ramane de vazut.

Apple Watch 4 vine cu o Baterie mai MICA decat Seria 3

Apple Watch 4 ar trebui sa ofere aproximativ 18 ore de autonomie pentru utilizare, in fiecare zi, iar asta inseamna ca noaptea va trebui pus la incarcat, exact ca modelele anterioare. Apple Watch 4 are implementat un nou chip S4, care pare sa se descurce mai bine cu administrarea energiei disponibile in bateriile ceasurilor, iar de aici vine mentinerea autonomiei.

  • Apple Watch Series 3 (42mm): 1.34 watt-hours
  • Apple Watch Series 4 (44mm): 1.12 watt-hours
  • Apple Watch Series 3 (38mm): 1.07 watt-hours
  • Apple Watch Series 4 (40mm): 0.86 watt-hours

Mentinerea autonomiei bateriei pentru Apple Watch 4 a fost posibila si pentru ca noul smartwatch are integrat un ecran ce consuma mai putina energie, iar asa utilizatorii se bucura de ceea ce au avut si inainte. Din pacate compania Apple nu a reusit sa creasca autonomia bateriei seriei Apple Watch, dar macar utilizatorii beneficiaza de aceeasi experienta.