Productia Apple Watch 4 a fost CRESCUTA din Cauza Cererii MARI

Apple Watch 4 are productia crescuta de catre compania Apple pentru a acoperi cererea foarte mare inregistrata din partea fanilor din lumea intreaga.

apple watch 4 productie cerere

Apple Watch 4 este singurul produs recent lansat de catre compania Apple care are probleme foarte mari cu stocurile, americanii fiind obligati sa creasca productia. Chiar in ziua deschiderii precomenzilor pentru Apple Watch 4 termenele de livrare au crescut de la 21 septembrie la aproape 2 luni, sau mai mult, in anumite cazuri, semn ca a fost cerere mare.

Apple Watch 4 nu a fost produs de catre Apple in cantitati suficient de mari pentru lansare, asa ca acum a fost nevoita sa creasca productia in fabricile partenerilor sai. Quanta a produs toate modelele Apple Watch pentru compania Apple, iar cum capacitatea sa de productie pentru Apple Watch 4 a fost atinsa, cei de la Compal vor prelua o parte din cererea de la Apple.

Productia Apple Watch 4 a fost CRESCUTA din Cauza Cererii MARI

Apple Watch 4 nu a fost produs in cantitati suficient de mari de catre Apple pentru ca, probabil, cererea de anul acesta este mai mare decat in anii trecuti, iar americanii nu se asteptau la ea. Asta inseamna ca lansarea Apple Watch 4 din noi tari, inclusiv Romania, va fi facuta cu stocuri extrem de mici, si perioade mai mari pentru livrare in cazul precomenzilor existente.

“With Quanta Computer’s capacity for the Apple Watch Series 4 at its factory in Changshu, eastern China fully loaded, the wearable’s second supplier Compal Electronics reportedly will begin mass production of the smartwatch in November 2018.”

Apple Watch 4 este disponibil in cantitati atat de mici incat in momentul de fata nu se stie clar cand ar putea ajunge Apple cererea din urma, pentru a-si multumi toti fanii. Acestea fiind spuse, desi multa lume se astepta ca telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max sa fie vedetele Apple in aceasta toamna, iata ca Apple Watch 4 este prima dintre ele, si va urma iPhone XR.