Lansarea iPhone XS Max in Romania si Problemele Asteptate

iPhone XS Max va fi lansat in Romania peste doar cateva zile, insa noul model de telefon al companiei Apple nu va avea parte de o distributie chiar atat de usoara.

iPhone XS Max lansare romania

iPhone XS Max are lansarea din Romania programata pentru data de 28 septembrie, adica in cursul zilei de vineri, iar tot atunci vor incepe sa fie livrate si telefoanele care au fost precomandate de aici, si de la alte magazine. Lansarea in Romania pentru iPhone XS Max este asteptata de catre destul de multi fani, telefonul avand un pret de vanzare ce incepe de pe la 5899 LEI, dar in ciuda sa, exista destule persoane care au decis sa il cumpere in ultimele zile.

iPhone XS Max va fi lansat in Romania in toate versiunile de culoare, insa cand vine vorba despre spatiul de stocare, ar trebui sa gasiti fara probleme in principal modelele cu 64 GB spatiu de stocare, cele cu 256 GB urmand a fi mai greu de gasit. Daca ne uitam spre modelele iPhone XS Max cu 512 GB spatiu de stocare, atunci oferta va si si mai restransa, cei de la Orange neavand vreun model listat pentru lansare, in timp ce alte magazine vor aduce doar unele unitati pentru a acoperi anumite precomenzi.

Lansarea iPhone XS Max in Romania si Problemele Asteptate

iPhone XS Max este modelul cel mai cautat din oferta celor de la Apple inclusiv in strainatate, magazinele europene neavand vreun model in stoc pentru livrare imediata, ci abia peste minim o saptamana. iPhone XS Max este foarte cautat deoarece aduce majoritatea noutatilor importante, adica inclusiv ecranul cu diagonala de 6.5 inch, diferenta de pret fata de iPhone XS fiind de doar 100 – 130 de euro, iar ea merita platita fara vreo alta discutie.

iPhone XS Max va fi lansat in Romania in cursul diminetii zilei de vineri, atunci magazinele partenere ale Apple urmand a incepe vanzarile, mai ales daca vorbim despre resellerii autorizati. Tot pe 28 septembrie vor incepe si livrarile precomenzilor pentru iPhone XS Max in Romania, asa ca fiti cu ochii pe mesaje, pentru a sti cand urmeaza sa ajunga si la voi curierul cu telefonul pe care l-ati comandat si asteptati cu nerabdare sa il primiti.

16 COMENTARII

  1. Va dau un sfat. Cand eram pusti am aruncat o avere pe telefoane gen Nokia seria 8 si apoi seria N. Apoi Htc si chiar si iPhone 4,4s,5s. Daca adunam toti banii astia aruncati din 1997 pana acum imi luam acum sigur un Vw Golf nou de la magazin. Dar in anii 2000 gloria unui telefon ca 8850 dura si doi ani. Acum un telefon in 8 luni e praf ca model. Personal eu acum as cumpara modele de acum un an, care inca sunt foarte bune. Ca iphone X de 256 gb de pe Olx. Costa 4200 lei nou sigilat, cu 2000 lei sub pretul actual de magazin. Cred ca e un telefon arhisuficient pentru orice pasionat de iphone si ios si care a avut pana acum iphone 6,7,8. Iphone Xs nu fuge nicaieri, o sa il puteti lua la anul de pe Olx, sigilat, cu 40% mai ieftin ca acum. Economisiti pierderea de vreo 600 euro intr-un an, adica de vreo 200 lei pe luna. E doar un sfat.

  2. Nu ii intrista asa pe cei cativa care vor sa cumpere – cum or sa mai se laude ei ca au ultimul model de iPhone ? Vrei sa nu-i mai bage nimeni in seama ?

  3. S-au asezat deja fanii la coada ?
    Lasand gluma la o parte – dintre cei de aici de pe blog care s-au aratat doritori sa achizitioneze , cred ca 90% traiesc in strainatate .
    Nu vad multi romanasi care vor cumpara .
    Poate cateva sute, hai cateva mii, dar e mult.