Prima Pagina Google Chrome In Google Chrome 70 Exista o Noua Schimbare MAJORA

In Google Chrome 70 Exista o Noua Schimbare MAJORA

Google Chrome are anuntata o noua schimbare foarte importanta pentru versiunea 70, care este acum in dezvoltare, iata ce pregatesc americanii pentru noi.

0

google chrome schimbare 70

Google Chrome urmeaza sa aiba parte de o actualizare foarte importanta in perioada urmatoare, compania Google anuntand deja ca versiunea 70 este in dezvoltare pentru lansare, dar confirmand si o schimbare foarte importanta. In ultimele zile Google Chrome a fost in centrul atentiei cu foarte multe critici din cauza faptului ca logheaza utilizatorii in diverse servicii ale Google fara ca ei sa stie, compania explicand ca totul e facut in beneficiul lor.

Google Chrome a avut in versiunea 69 implementata o modificare menita sa le spuna oamenilor daca sunt, sau nu, logati intr-un anumit serviciu al companiei, atunci cand navigheaza pe internet, si acceseaza aceste servicii. Google Chrome afiseaza in partea dreapta sus a barei de adresa iconita pozei de profil a contului de utilizator din platforma Google, atunci cand suntem logati in cont, totul pentru a si ce cont este logat pentru a folosi serviciile companiei.

In Google Chrome 70 Exista o Noua Schimbare MAJORA

google chrome schimbare 70 1

Google Chrome nu va avea eliminata aceasta iconita din bara de adresa incepand cu versiunea 70, insa va fi implementata o optiune pentru a dezactiva logarea automata in conturi in functie de serviciul Google accesat. Totodata, Google spune ca sincronizarea datelor prin Google Chrome cu serviciile sale se face numai daca utilizatorii cer efectiv asta, deci nu in mod automat, asa cum au afirmat anumite persoane, asa ca datele ar trebui sa fie in deplina siguranta pentru utilizatori.

Google Chrome va afisa incepand cu versiunea 70 si informatii privind statusul unui utilizator in platforma, adica daca acel cont afisat in iconita din browser este efectiv logat in servicii, sau nu. In momentul de fata toate aceste schimbari pentru Google Chrome sunt testate de catre cei de la Google cu utilizatori care au instalat versiunile beta ale browserului, iar versiunea finala a acestuia ar trebui sa fie lasnata undeva prin octombrie, dar o data clara nu e cunoscuta.

Articolul anterior26 septembrie – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Urmatorul articolTelevizoarele la eMAG au 12.000 LEI Pret Redus
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.