Noul Samsung GALAXY S10 vine FARA functii EXCLUSIVE

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung fara functii exclusive, iata ce decizie neinteleasa au luat coreenii cu privire la telefon.

5

Samsung GALAXY S10 functii exclusive

Samsung GALAXY S10 este pregatit in momentul de fata pentru lansare de catre cei de la Samsung, noul model de smartphone urmand a ajunge pe piata, cel mai probabil, fara vreo functie exclusiva si cu adevarat importanta. Pana acum s-a spus ca Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla integrata in premiera pentru telefoanele coreenilor, dar recent a fost lansat un model care are exact aceasta caracteristica oferita, el fiind si mult mai ieftin.

Samsung GALAXY S10 avea deasemenea anuntata integrarea unui cititor de amprente in ecran, insa se pare ca pana la sfarsitul anului va fi lansat cel putin un nou model de smartphone al Samsung care va avea aceasta caracteristica. Samsung GALAXY S10 ar putea fi primul model de telefon al coreenilor care va oferi conectivitate 5G, insa chiar si asa, ea ar urma sa fie disponibila doar in Coreea de Sud, nu si in alte tari in care vor fi vandute telefoanele.

Noul Samsung GALAXY S10 vine FARA functii EXCLUSIVE

Samsung GALAXY S10 ar putea fi lansat de catre coreeni doar cu un procesor mai nou, un ecran putin mai bun, un design usor modificat, o culoare gradient pentru carcasa, o baterie ceva mai mare, dar fara vreo functie cu adevarat uimitoare. Da, Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente ultrasonic, poate chiar in premiera, dar din moment ce alte modele mai ieftine vor avea tehnologia, chiar si inferioara, “farmecul” sau nu va mai fi la fel de “mare”.

Samsung GALAXY S10 va avea si un pret pe masura, insa daca nu va avea ceva care sa-l puna intr-adevar in evidenta, atunci e greu de crezut ca lumea va fi interesata sa-l cumpere in cantitati foarte mari. In momentul de fata se stie ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat undeva in prima parte a anului 2019, cel mai probabil prin martie, in urma unei prezentari ce ar trebui sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona.