Cand se Lanseaza in Windows 10 Noul October 2018 Update ?

Windows 10 are data de lansare pentru October 2018 Update in Romania dezvaluita astazi, iata care sunt planurile companiei Microsoft pentru a oferi actualizarea.

windows 10 lanseaza october 2018 update

Windows 10 urmeaza sa aiba parte de o actualizare extrem de importanta luna viitoare, mai exact October 2018 Update, aceasta fiind deja in proces de finalizare in cadrul companiei Microsoft pentru a fi oferita. Conform unor informatii descoperite in ultima versiune beta a Windows 10 lansata de catre cei de la Microsoft, October 2018 Update ar urma sa fie lansat pe data de 2 octombrie, adica exact in cursul saptamanii viitoare, mult mai devreme decat credeau unii.

Windows 10 ar avea deja in testare versiunea RTM a October 2018 Update in randul beta tsterilor, cea beta cu numarul 17763 fiind ultima, iar pentru ea a fost descoperit marcajul care confirma ca lansarea versiunii finale e aproape. Dorinta celor de la Microsoft de a lansa October 2018 Update in ziua de 2 octombrie nu a fost confirmata pe undeva, asa ca ramane de vazut daca utilizatorii Windows 10 vor putea instala aceasta actualizare in acea zi, sau la o data ulterioara.

Cand se Lanseaza in Windows 10 Noul October 2018 Update ?

windows 10 lanseaza october 2018 update 1

Windows 10 a avut versiunea October 2018 Update testata inca de acum cateva luni, cei de la Microsoft dorind sa le ofere clientilor o actualizare lipsita de probleme de functionare, pentru a evita problemele update-urilor anterioare. In aprilie cei de la Microsoft au fost nevoiti sa amane lansarea actualizarii pentru Windows 10 din cauza unor probleme descoperite chiar inaintea lansarii, iar speranta este ca acum sa nu se intample ceva similar pentru a se genera o noua amanare.

Windows 10 va permite instalarea October 2018 Update in intreaga lume incepand cu data de 2 octombrie daca Microsoft va decide sa ofere actualizarea din acel moment, insa deocamdata nimic nu e 100% sigur. Acestea fiind spuse, in momentul in care actualizarea Windows 10 pentru October 2018 Update va fi disponibila, va voi anunta, si va voi spune care este lista completa de noutati pe care cei de la Microsoft o ofera pentru toti utilizatorii.