In Fortnite ai un Skin EXCLUSIV pentru Sezonul 6

Fortnite va avea un nou skin exclusiv disponibil incepand cu sezonul 6, iar in acest articol poti vedea cum arata noua identitate pe care o veti putea folosi.

Fortnite skin sezon 6

Fortnite va avea lansat sezonul 6 al jocului de catre compania Epic Games in cursul zilei de maine, dar astazi vorbim despre un nou skin exclusiv care este oferit de catre alt producator pentru jucatorii din intreaga lume. Cei de la Microsoft au introdus un skin exclusiv in Fortnite pentru sezonul 6 al jocului, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce veti putea folosi pentru a va juca incepand de maine, ideea in sine fiind una complet inedita.

Fortnite va avea acest skin exclusiv disponibil doar pentru jucatorii care cumpara un Xbox One S de 1 TB cu pachetul special oferit de catre compania Microsoft, el venind cu jocul gratuit, si o serie de valuta virtuala pentru joc. Cei de la Microsoft au copiat ideea companiei Nintendo pentru Fortnite, iar separat de acest skin exclusiv, compania va oferi inclusiv un planor si un tarnacop, toate aceste trei elemente nefiind disponibile pentru alti jucatori vreodata.

In Fortnite ai un Skin EXCLUSIV pentru Sezonul 6

Fortnite skin sezon 6 1

Fortnite va avea acest skin disponibil sub denumirea Eon, planorul Epic Aurora fiind oferit pentru jucatori, in timp ce tarnacopul va avea denumirea Rare Resonator, iar per total, jucatorii vor arata ca o versiune “umana” a Xbox One S. Ideea Microsoft este foarte interesanta, pentru ca-i va face pe utilizatorii de pe Xbox One S foarte usor de recunoscut in Fortnite, multumita design-ului consolelor, iar acestea vor fi in acelasi timp promovate catre alti jucatori din lumea intreaga.

Fortnite incepe sa aiba tot mai multe skin-uri exclusive oferite pentru utilizatori dupa ce Samsung a decis sa ofere unul special pentru Samsung GALAXY Note 9, asa ca asta a cam devenit o moda in momentul de fata. Desigur ca skin-ul exclusiv al celor de la Microsoft nu va fi oferit chiar tuturor, iar jucatorii Fortnite care nu-l vor avea disponibil vor fi invidiosi pe ceilalti care il au, dar cam acesta este si scopul intregii miscari de promovare.