Vanzarile iPhone XS ar fi mai MICI decat ale Modelelor Anterioare

iPhone XS si XS Max par sa aiba vanzari mult mai mici decat modelele anterioare, partenerii celor de la Apple sugerand ca iPhone XR va fi marea vedeta.

iphone xs vanzari mici modele

iPhone XS si iPhone XS Max sunt in momentul de fata cele mai populare modele de telfeoane ale companiei Apple, insa acest lucru nu va mai fi valabil si la finalul acestui an, conform unor informatii aparute astazi. Se pare ca vanzarile initiale ale iPhone XS si iPhone XS Max nu ar fi la fel de bune precum cele ale modelelor lansate in anii anteriori, iar asta din cauza pretului foarte mare de vanzare pe care Apple l-a stabilit pentru produsele sale.

iPhone XS este la fel de scump ca iPhone X, in timp ce Max este mai scump decat modelul de anul trecut, insa daca informatiile de azi sunt adevarate, atunci numarul de unitati vandute pana acum ar fi inferior. Desigur ca nimeni nu stie exact cate unitati ale iPhone XS si iPhone XS Max au fost vandute pana acum, dar analistii speculeaza, si iar speculeaza, asa cum au facut anul trecut, inainte sa se anunge ca seria iPhone X a fost un adevarat succes.

Vanzarile iPhone XS ar fi mai MICI decat ale Modelelor Anterioare

iPhone XS si iPhone XS sunt foarte scumpe, iar din momentul in care iPhone XR isi va face aparitia, e usor de inteles de ce este de asteptat ca vanzarile sa scada simtitor pentru cei de la Apple. iPhone XR va fi cu 300 de euro mai ieftin decat iPhone XS, insa marele sau avantaj este ca aduce foarte multe dintre functiile modelelor mai scumpe, iar diferentele care exista intre telefoane nu prea merita acei minim 300 de euro in plus pe care Apple ii cere.

“Cererea pentru seria iPhone XS de la Apple este probabil să încetinească mai târziu în 2018, datorată în mare măsură prețului ridicat stabilit pentru noile dispozitive, în special pentru iPhone XS Max, potrivit surselor din lanțul de aprovizionare. Unul dintre principalii indicatori a fost că primul val al vânzărilor iPhone XS și XS Max nu a fost la fel de mare ca și cel al precedentelor generații iPhone, deoarece consumatorii au evitat achizitia iPhone XS Max pentru prețul său extrem de ridicat și, de asemenea, iPhone XS pentru o lipsă de actualizări majore de specificații.”

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate intai pentru ca vanzarile sa nu fie afectate chiar atat de mult precum estimeaza unii analisti, insa iata ca altii vin cu informatii destul de ciudate in raport cu realitate. Desigur ca nici Apple a fost interesata sa ofere informatii privind vanzarile iPhone XS si iPhone XS Max, iar de aici au aparut foarte multe speculatii, care nu se vor opri pana cand Apple va anunta rezultatele financiare pentru T3 2018.