Functia Windows 10 ANULATA la PRESIUNEA Clientilor

Windows 10 a avut anulata o functie noua pentru October 2018 Update de catre compania Microsoft la presiunea clientilor care s-au plans din cauza implementarii sale.

windows 10 functia anulata

Windows 10 a avut o functie extrem de enervanta anulata de catre compania Microsoft la presiunea clientilor care au folosit-o in scurta perioada in care a fost disponibila, ceva ce putini credeau ca ar fi posibil din partea Microsoft. V-am spus acum cateva saptamani ca in Windows 10 a fost implementata o functie noua care le “recomanda” utilizatorilor sa nu foloseasca alte browsere pentru navigare pe internet in afara celui Microsoft Edge, creat de catre cei din Redmond.

Windows 10 afisa notificarea din imaginea de mai jos in momentul in care utilizatorii incercau sa instaleze Google Chrome, sau Firefox, cei de la Microsoft spunand ca browserul Edge este mai sigur si mai rapid decat alternativele. Microsoft nu este la prima “initiativa” de acest gen privind browserul Microsoft Edge si “recomandarile” gandite impotriva Google Chrome si Firefox, insa aceasta recenta tentativa de a-si promova creatia a generat foarte multe critici din partea utilizatorilor versiunilor beta ale Windows 10 si a October 2018 Update.

Functia Windows 10 ANULATA la PRESIUNEA Clientilor

windows 10 edge chrome firefox 1

Windows 10 a avut in trecut afisate chiar si alte forme de notificari pentru utilizatorii care foloseau Google Chrome, compania Microsoft spunandu-le acestora ca browserul Google le consuma forte mult din energia bateriei. Desigur ca atunci utilizatorii Windows 10 au fost foarte suparati pe tentativa stupida a celor de la Microsoft de a ii convinge sa renunte la browsere, compania renuntand la idee, ceea ce se intampla si in acest moment cu October 2018 Update.

“The Verge înțelege că Microsoft nu mai intenționează să includă acest avertisment în actualizarea viitoare a Windows 10 octombrie 2018 care va fi livrată luna viitoare, dar compania poate continua să testeze aceste tipuri de solicitări în viitoarele actualizări.”

Windows 10 are oprita aceasta functionalitate stupida de catre cei de la Microsoft, insa compania intentioneaza sa testeze in viitor alte metode prin care sa incerce sa-i convinga pe utilizatorii sai sa renunte la alternativele existente in momentul de fata pentru Edge. Desigur ca asta va genera si mai multa suparare, si mai multe critici pentru cei din Redmond, insa se pare ca nu le prea pasa de ceea ce s-ar putea intampla cu Windows 10 daca vor continua.