Noul Samsung GALAXY Note 9 a fost LANSAT Astazi

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat astazi intr-o noua versiune de catre compania Samsung, iata ce este oferit in magazine pentru clientii coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 argintiu lansare

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat astazi intr-o noua versiune de catre compania Samsung, coreenii gandindu-se ca seria are nevoie de putin mai multa atentie, si o mica crestere a vanzarilor actuale. In aceasta idee, o noua versiune argintie a Samsung GALAXY Note 9 a fost lansata de catre compania coreeana, deocamdata doar in SUA, iar ea arata destul de bine, deci probabil va convinge unii utilizatori sa o cumpere din magazine in curand.

Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil in aceasta versiune noua incepand cu data de 5 octombrie, deci de saptamana viitoare, astfel ca lumea va putea precomanda noul model de telefon chiar de astazi. Samsung GALAXY Note 9 este acum disponibil in SUA inclusiv intr-o versiune neagra, insa aceasta a fost oferita si in alte regiuni pana in prezent, asa ca vorbim practic despre lansarea a doar unui singur model nou, cel argintiu pe care multi il asteptau.

Noul Samsung GALAXY Note 9 a fost LANSAT Astazi

Samsung GALAXY Note 9 argintiu lansare 1

Samsung GALAXY Note 9 este lansat in versiunea argintie in premiera in SUA, alte tari urmand a avea noua culoare disponibila ceva mai tarziu, compania Samsung evitand sa ofere o data clara de la care va vinde telefonul. Versiunea argintie a Samsung GALAXY Note 9 este lansata pe 5 octombrie in SUA de catre compania Samsung, in timp ce versiunea neagra va fi pusa in vanzare abia incepand cu data de 12 octombrie, deci va avea parte de propria lansare.

Samsung GALAXY Note 9 nu a avut pana in prezent anuntate informatii cu privire la vanzarile pe care le-a generat pentru cei de la Samsung din momentul lansarii, o luna trecand deja din acel punct. Samsung GALAXY Note 9 face parte dintr-o serie de telefoane dedicate mediului de afaceri, modelul de anul acesta fiind pus in vanzare la preturi care incep de la aproape 1000 de euro, asa ca va fi interesant de vazut ce impact va avea lansarea iPhone XS asupra sa.

Articolul precedentOfertele la eMAG la Apple Watch cu 1500 LEI mai IEFTIN
Articolul următorAplicatia RO-ALERT a fost Actualizata Astazi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.