YouTube Update aduce o Functie SPECIALA pe iPhone

YouTube a lansat o noua actualizare care aduce o functie speciala pentru telefoanele iPhone ale utilizatorilor, iata ce vei avea dupa instalarea ei.

youtube hdr iphone xs

YouTube si-a actualizat in cursul noptii trecute aplicatia pentru iOS, implementand o noua functie speciala pentru telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max ale celor de la Apple. Mai exact, acum aplicatia YouTube le permite utilizatorilor de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max sa vada clipurile video HDR disponibile in platforma, ceva ce alte telefoane Android pot sa faca de ceva vreme.

YouTube ofera aceasta optiune pentru iPhone X inca de anul trecut, utilizatorii acestor modele de telefoane putand vedea clipurile video in format HDR inca de atunci fara restrictii. Pentru ca iPhone XS si iPhone XS Max abia au fost lansate, cei de la YouTube au fost nevoiti sa lanseze o actualizare pentru aplicatie, astfel incat sa ofere suport pentru HDR.

YouTube Update aduce o Functie SPECIALA pe iPhone

youtube hdr iphone xs 1

YouTube nu permite, totusi, vizualizarea clipurilor video si in format 1440p, sau 4K, deocamdata, iar asta pentru ca Apple inca nu a adoptat noul standard VP9. YouTube il foloseste pentru a reda clipurile video in format 1440p si 4K pe terminalele mobile deoarece ofera o compresie mult mai buna decat celelalte standarde video existente acum.

iPhone XS si iPhone XS Max au suficient de multa putere de procesare pentru a permite redarea clipurilor video YouTube in acest format, dar cei de la Apple refuza sa ofere comptibilitatea. Acestea fiind spuse, daca vreti sa vedeti clipurile video YouTube si in format HDR pe iPhone XS si iPhone XS Max, atunci trebuie doar sa actualizati aplicatia pentru iOS.

2 COMENTARII

  1. Deci pe Iphone X, 1100 Euro, nu poti vedea video-uri 4K, nu? iar pe un android ~300 Euro se poate?

    Iphone X batea toate device-urile in benchmark-uri de CPU/GPU, dar nu poate reda un 4k pe care il fac cam toate androidurile 🙂
    sa mai laude cineva ecosistemul asta…