La eMAG Cumperi iPhone XS AZI si este LIVRAT AZI

eMAG are astazi telefoanele din seria iPhone XS in stoc, astfel ca daca vrei sa-l cumperi abia acum, iti va fi livrat tot azi de catre magazinul online.

emag iphone xs livrare azi

eMAG a intrat in posesia stocului de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max in cursul zilei de ieri, asa ca astazi a inceput sa promoveze stocul existent, in aceasta pagina avand unitatile pe care le poti cumpara azi, pentru a le primi tot azi. Cei de la eMAG spun ca daca decizi sa cumperi un telefon din seria iPhone XS astazi, el iti va fi livrat tot azi, atat timp cat plasezi comanda pana la ora 16:30, si locuiesti in Bucuresti, in alte orase fiind putin probabil ca situatia sa fie la fel.

eMAG pare sa aiba un stoc destul de mare de telefoane din seria iPhone XS din moment ce poate livra chiar astazi comenzile facute de catre clienti, iar daca va uitati, veti vedea ca puteti comanda o gama destul de variata de telefoane. Pentru ziua lansarii seriei iPhone XS in Romania, ceea ce ofera eMAG este surprinzator, si un semn ca precomenzile in Romania n-au fost chiar atat de mari precum se astepta lumea, iar asta din cauza preturilor mari.

La eMAG Cumperi iPhone XS AZI si este LIVRAT AZI

emag iphone xs livrare azi 1

eMAG vinde seria iPhone XS in toate modelele pe care compania Apple le-a lansat, iar daca vreti sa primiti azi modelul dorit, atunci trebuie sa analizati cu atentie modelele care sunt oferite in aceasta pagina de catre magazin. eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, deci a primit cel mai probabil si cel mai mare stoc de telefoane din seria iPhone XS, unele dintre ele fiind cel mai probabil disponibile inclusiv in showroom-uri.

eMAG, prin aceasta oferta pentru seria iPhone XS, da deasemenea de inteles ca toate precomenzile pentru iPhone XS facute si confirmate pana acum, ar trebui sa fie livrate, sau cel putin aceasta concluzie o putem trage. Acestea fiind spuse, pe parcursul zilei voi reveni cu detalii despre iPhone XS Max, de indata ce mi-l livra eMAG, insa sunt curios sa aflu si parerea voastra cu privire la seria iPhone XS lansta de catre compania Apple.