watchOS 5.0.1 a fost Lansat de catre Apple

watchOS 5.0.1

watchOS 5.0.1 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru utilizatorii Apple Watch din intreaga lume, la aproape doua saptamani dupa ce versiunea 5 a fost oferita. watchOS 5.0.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva trei probleme pe care utilizatorii Apple Watch le-au intalnit dupa instalarea versiunii 5, la mijlocul acestei luni.

watchOS 5.0.1 rezolva problema care genera afisarea de minute suplimentare pentru sesiunile de fitness facute de catre utilizatori, cea care nu le acorda utilizatorilor credit Stand, si cea care impiedica incarcarea Apple Watch. watchOS 5.0.1 este oferit de catre Apple fara ca iOS 12.0.1 sa fie lansat, iar actualizarea poate fi instalata prin aplicatia Watch din iPhone.

  • Fixes an issue that caused a small number of users to see an increase in exercise minutes
  • Addresses an issue that caused some users to not receive Stand credit in the afternoon
  • Fixes an issue that could prevent Apple Watch from charging
Articolul precedentPrimul Jailbreak pentru iPhone XS a fost deja Facut
Articolul următorLa eMAG Cumperi iPhone XS AZI si este LIVRAT AZI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.