Functia Huawei MATE 20 Pro in PREMIERA MONDIALA

Huawei MATE 20 Pro are anuntata o functie extrem de interesanta, care nu a mai fost oferita pana acum pentru un smartphone, premiera absoluta fiind uimitoare pentru Huawei.

Huawei MATE 20 Pro voice id

Huawei MATE 20 Pro va aduce o functie in premiera mondiala pentru utilizatorii de smartphone-uri din intreaga lume, compania chinezeasca avand-o dezvaluita in cursul zilelor trecute de catre un website israelian. Mai exact, vorbim despre o functie pentru Huawei MATE 20 Pro care poarta denumirea Voice ID, ea permitand deblocarea telefonului folosind vocea utilizatorului, asa cum Face ID permite deblocarea utilizand recunoasterea faciala.

Huawei MATE 20 Pro vine cu o imbunatatire a unei functii oferite in LG G7, care e capabil sa auda utilizatorii de la distanta si sa ii recunoasca, Siri facand exact acealsi lucru pentru iPhone de ceva vreme. Totusi, Huawei MATE 20 Pro merge mai departe si se pare ca va permite inclusiv deblocarea folosind vocea utilizatorului, desi e posibil ca pentru asta sa fie necesara folosirea castilor Firebuds, ceea ce ar limita serios capacitatea de deblocare in orice conditii.

Functia Huawei MATE 20 Pro in PREMIERA MONDIALA

Huawei MATE 20 Pro voice id 1

Huawei MATE 20 Pro aduce totusi o tehnologie in premiera pentru lumea smartphone, desi e greu de spus cat este ea de sigura, insa cel mai probabil nu va fi recomandata pentru utilizare in locul recunoasterii faciale. Pana acum nu s-a demonstrat ca Siri poate avea sistemul de recunoastere a vocii utilizatorilor pacalit de catre cineva, insa daca Huawei MATE 20 Pro va permite deblocarea telefoanelor cu Voice ID, atunci sigur vor exista tentative de a ii gasi vulnerabilitatile.

Huawei MATE 20 Pro este programat pentru a fi lansat in data de 16 octombrie de catre compania Huawei, atunci urmand a-i fi prezentate toate noutatile importante, inclusiv aceasta privind Voice ID. Nu se stie deocamdata cat ar urma sa coste Huawei MATE 20 Pro, insa cel mai probabil nu va fi cu mult mai ieftin decat iPhone XS, avand in vedere cat de multe noutati are anuntate pentru a aduce clientilor care vor decide sa il cumpere dupa lansarea in magazine.