Primul Jailbreak pentru iPhone XS a fost deja Facut

iphone xs jailbreak

iPhone XS a fost lansat de doar o saptamana de catre compania Apple, insa echipa de hackeri Pangu a realizat deja primul jailbreak pentru noul telefon al companiei Apple. PanguTeam este echipa de hackeri chinezi care a realizat primul jailbreak pentru iPhone XS, insa desigur ca acesta nu va fi lansat vreodata public pentru clientii celor de la Apple.

iPhone XS si nu iPhone XS Max a fost jailbroken de catre hackeri, insa asta conteaza mai putin, deoarece ambele au un chip A12 binic integrat, deci teoretic ambele sunt la fel de vulnerabile. Totusi, solutia de jailbreak folosita pentru iPhone XS isi are radicinle in iOS 12, sistemul de operare al celor de la Apple avand vulnerabilitati care inca mai pot fi exploatate.

Desi iPhone XS re parte de un prim jailbreak, din pacate solutia nu va fi lansata in mod public prea curand, iar asta pentru ca hackerii folosesc exploit-urile pentru a face bani. Asta desigur ca este o veste proasta pentru noi, insa o solutie de jailbreak pentru iOS 12, si implicit iPhone XS, va fi lansata la un moment dat, insa nimeni nu stie exact cand se va intampla asta.

5 COMENTARII

  1. Cine nu vede ca in spatele acestor jailbreak’uri tot Apple este… ori e prost, ori e naiv …e un ecosistem care functioneaza perfect 🙂