iPhone X vs iPhone XS Max: De ce imi PLACE Ecranul mai Mare

iPhone XS Max si iPhone X au ecrane de dimensiuni mult diferite, iar in acest articol iti arata ce fel de diferente resimti cand vizualizezi continut pe ele.

iphone xs max ecran iphone x

iPhone XS Max vine cu un ecran care are diagonala de 6.5 inch si rezolutie de 2688 x 1242 pixeli, in timp ce iPhone X vine cu un ecran care are diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli. Dupa primele testari facute de catre jurnalistii americani am vazut raportari care spuneau ca desi iPhone XS Max are un ecran cu diagonala mai mare, si rezolutie mai buna, de fapt nu ar afisa si mai mult continut pe ecran pentru utilizatori.

iphone xs max ecran iphone x 1

iPhone XS Max afiseaza nu doar mai mult continut pe ecran multumita rezolutiei ma imari, dar afiseaza in acelasi timp si elementele mult mai mari, tocmai pentru ca are un ecran cu diagonala mai mare. iPhone XS Max afiseaza iconitele din pagina principala de aplicatii la o dimensiune mai mare decat cea vizibila pentru iPhone X, iar acest lucru este perfect normal, daca luam in calcul diferentele in ceea ce priveste diagonala celor doua ecrane.

iphone xs max ecran iphone x 2

iPhone X vs iPhone XS Max: De ce imi PLACE Ecranul mai Mare

iphone xs max ecran iphone x 3

iPhone XS Max afiseaza in majoritatea aplicatiilor mai mult continut pe ecran pentru utilizatori, insa totul depinde de tipul de continut care trebuie afisat, si de aplicatia care este deschisa de catre utilizator. Exista unele aplicatii care nu vor afisa mai mult continut pe ecranul iPhone XS Max in comparatie cu cel al iPhone X, insa probabil ca acolo e nevoie de o actualizare a lor pentru a functiona pe un ecran care are diagonala mult mai mare.

iphone xs max ecran iphone x 4

iPhone XS Max are un ecran foarte mare, si trebuie sa recunosc faptul ca incepe sa-mi placa sa il folosesc, desi trebuie sa ma obisnuiesc iar cu un telefon car are dimensiunile unuia din seria Plus. iPhone XS Max nu este usor de folosit cu o singura mana, va veti convinge fara discutie de acest lucru dupa ce il veti cumpara, insa sunt sigur ca in timp veti ajunge la concluzia ca upgrade-ul de la un model anterior merita toti banii platiti de voi.

iphone xs max ecran iphone x 5

33 COMENTARII

  1. Grozav entuziasm pt ecranele tot mai mari, mai zaone . Parca nici nu imi aduc aminte ce ziceai pana prin 2014 despre telefoanele cu ecrane mari .

  2. Trebuie sa ne recunoastem, toti apple fanii, lipsa de viziune, visavis de cresterea diagonalei.. acum incepe sa ne placa dar in 2014 numai palete de ping pong aveam in gura la adresa Samsung….

  3. Eu cred că de la x la xs MAX nu prea merită upgrade-ul! Vedem la anul ce va fi deși ca design nu prea cred că se vor schimba multe! Vedem….!

  4. Sa nu ai landscape in interfata cu aplicatii este cea mai mare tampenie ever. Sunt din ce in ce mai convins sa dau skip anul asta.

  5. Nu mi aduc aminte ultima data cand in ziua lansarii sa gasesti ultimul model pe stoc in toate magazinele. Asta spune multe despre caderea libera in care se afla Apple.

  6. Iphone a devenit un telefon de duzina, un telefon care se amesteca cu tot ce e android in 2018, doar pretul il diferentiaza. Sad but True.

  7. M-am jucat astăzi cu XS Max-ul unui prieten(am fost împreună să îl ridice) și prima impresie a fost ciudată.Telefonul îți dă senzația că e gigant și,cel puține,mi-a dat o stare de nesiguranță cat timp l-am “butonat”.

  8. Tu ești fan Apple, nu ii baga pe toți în oala ta. Ce ști sa faci pe telefon? Ce faci tu pe el și nu face altul pe Motorola, LG, sa nu enumăr pe alți mai mari. Nimic, pentru ca îți cumperi telefon cu restricții. Asa ca fără supărare, și cei de la One X au super telefoane. Dar țărani mai știu altceva decât iPhone?

  9. Asta este prostie! Oameni s-au saturat de toate cacaturi le astea. De aceea a ajuns Huawei P20 lite la sa se vândă ca pâinea calda. Oriunde te duci, stocuri terminate, în magazine GSM deja nu mai vorbești. Aici se fac bani, celelalte sunt făcute pentru oameni proști, fără supărare acuma. Nu își mai vad rostul. De exemplu faci o poza apoi o urci pe Facebook. Știți la ce rezoluție se pune? Una mica va zic eu! Stai pe Facebook, instagram sau orice site de socializare. Credeți că p20 lite nu se descurcă? Acuma dați-mi voi exemple de ce mai poți face pe telefon! Na mai sunt cele cu Oled, aici ar trebui investit. Nu în camere și memorie. Apoi fac softul sa îngreuneze telefonul și trebuie sa ei altul. IPhone eu îl caracterizez în rândul țiganilor, țăranilor cu besini în cap, și cqcalarilor sa se dea mari. În rest nu ii vad rostul de a investi atâta în nimic

  10. Un om care a înțeles ceva. Bravo! Toate sunt telefoane, iar android devine tot mai bun lucrând mai mulți oameni la el. Înțeleg acești oameni asta? Nu! Deja ei trăiesc mai mult virtual decât un telefon. Iar tot aud, mate 20, iPhone Xl. Fraților iPhone 6 nu mai este bun? P8 încă se mișcă foarte bine după ani care au trecut. Faceți poze la rezoluție mare și întrebarea este. Va tine de foame asta? Realitatea este ce-a bună, o camera foto performantă bate orice telefon pana în 2040, nu contează câte camere are. Contează enorm lupă și mecanismul pentru o poza bună. Dar na au telefoanele rezoluție de 40. Asa și? Ce ai făcut mai nene! Problema este ca dați aruncați bani aiurea fără rost!

  11. Grozav entuziasm pt ecranele tot mai mari, mai zaone . Parca nici nu imi aduc aminte ce ziceai pana prin 2014 despre telefoanele cu ecrane mari .

  12. Super tare e ca la xsmax am functia de zoom total, dysplay view:zoomed care face totul si mai mare dar la x si xs care sunt mai mici nu o am!!! Ciudat gandit ios 12!

  13. Noi jucam dupa cum canta Apple , toti fanii Apple aveau impresia ca sunt deosebiti ca au ecrane mici , acum sunt deosebiti ca ai aifone scumpe .

  14. Au rămas țigani, cocalari și țărani cu iPhone. Frate nu mai scap de țigani toți cu iPhone, țărani la fel. Este banal ce se întâmplă. Este bine sa va gândiți, suntem de aceeasi speță cu țigani? Odată iPhone era ceva! acuma este telefonul tuturor celor menționat mai sus. Telefonul fără rost!

  15. Aici nu înțeleg ei! Buzunarul lu tata, poate tata sta și nu își face o pofta pentru aceste genuri de oameni. Cunosc mulți muritori de foame care își ia ultimul iPhone. Și mulți afaceriști care au niște telefoane, dacă îl găsești pe strada nu te apleci să-l ei. Cu toate ca face zilnic poate 10 iPhone. Va jur când am văzut la o persoana un Nokia cred ca era și alb negru, legat cu elastic sa nu-i cadă capacul. Ma schimbat total pe mine, și am realizat. De ce am eu un telefon asa scump când deabia îmi câștig existența? Acuma momentan am p20 lite, înainte aveam un p8, înainte de asta aveam ultimul iPhone. Cred ca era iPhone 6s plus. Sunt foarte mulțumit de ce am, na nu vreau nici ca acele persoane telefon antic, dar nici sa ma mai duc departe. Viata merge înainte, și nu știm ce ne rezerva viata. Poate mâine 30 milioane îți vor trebui pentru ceva vital. Fiți cu capul pe umăr!

  16. Da a rămas, eu am rămas în minte 2000 când telefoanele erau foarte mici. Atunci când îl scoteai din buzunar să vorbești, și îl încărcau odată la săptămână. Dar! Atunci nu erau toți copii Ochelariști și handicapați ca acuma. În loc sa meargă sa joace fotbal în fata blocului, ei iasă cu telefonul și stau ore cu ochii acolo. Au ochelari de 2, și tot în el se uita. Tu de cat ai lentilele?