Telefoane Samsung GALAXY S9 Oferite GRATUIT in Satul Apple

Samsung GALAXY S9 este in centrul atentiei astazi multumita unei campanii a coreenilor, care au oferit telefoane gratuite celor ce locuiesc in satul Apple.

Samsung GALAXY S9 gratuit apple

Samsung GALAXY S9 este in centrul unei campanii de marketing desfasurata de catre compania coreeana in Olanda, acolo unde a oferit gratuit telefoanele sale unora dintre locuitorii unui sat care are denumirea Appel, adica mar, sau Apple in engleza. Cei de la Samsung au oferit acolo 50 de telefoane Samsung GALAXY S9 gratuit locuitorilor si s-au laudat cu faptul ca au cucerit satul Apple, desi si Huawei putea face acelasi lucru cu telefoanele sale.

Samsung GALAXY S9 a fost oferit gratuit clientilor din satul Apple pentru ca acum Samsung nu-si mai bate joc de fanii Apple, ci ofera produse gratuite intr-un sat care poarta numele companiei americane. Ideea de a da gratuit telefoane oamenilor nu este rea, insa ma intreb de ce au asteptat cei din Olanda atat de mult pentru a face o promovare de acest gen, si de ce nu au promovat Samsung GALAXY S9 acum cateva luni, cand vanzarile aveau nevoie de asa ceva.

Telefoane Samsung GALAXY S9 Oferite GRATUIT in Satul Apple

Samsung GALAXY S9 este un telefon bun, iar in clipul video de mai sus puteti vedea reactiile locuitorilor din satul Apple la primirea telefoanelor, ei bucurandu-se de un cadou scump din partea coreenilor. Nu stiu cati oameni nu s-ar bucura sa primeasca gratuit un telefon in valoare de cateva sute de euro, fie el un Samsung GALAXY S9, sau alt model, insa cei de la Samsung fac in sfarsit si lucruri bune, nu doar ironizarea clientilor companiei Apple.

Samsung GALAXY S9 a cam intrat intr-un con de umbra in ultimele luni, iar lansarea iPhone XS cu siguranta a afectat si mai mult vanzarile, Huawei MATE 20 urmand a-si face aparitia in curand, iar Samsung va avea si mai mult de suferit. E greu de spus cati oameni vor cumpara Samsung GALAXY S9 in urma acestei promovari, insa nu strica sa vedem ca mai multe companii ofera gratuit telefoane fanilor proprii, sau ai concurentei.