YouTube a LANSAT Functia GROZAVA pe care o Asteptai

YouTube a lansat intr-un final o functie grozava pe care foarte multi dintre utilizatorii din lumea intreaga o asteptau de cativa ani, iata cum o folosesti.

youtube miniplayer video

YouTube a lansat in secret o functie grozava pe care foarte multa lume o astepta din partea platformei, ea putand fi utilizata acum de catre orice utilizatori de calculatoare daca acceseaza versiunea web, pe mobil fiind oferita de mult. Mai exact, YouTube a implementat in sfarsit in versiunea web posibilitatea de a vedea clipurile video in ferestre mici, deasupra oricarui alt tip de continut, chiar si cand cautam alte clipuri video in cadrul platformei online.

YouTube a integrat un buton special in interfata pentru vizualizarea clipurilor video, acesta fiind pozitionat chiar langa cel ce permite redarea clipurilor pe intreaga suprafata a unui ecran, pozitia fiind foarte bine aleasa. Butonul nou integrat de catre cei de la YouTube are, foarte sugestiv, denumirea Miniplayer, astfel ca stiti exact la ce sa va asteptati dupa ce il apasati, clipul video fiind imediat afisat intr-o fereastra mica, sub continut, iar utilizatorul e readus la pagina din care a accesat initial clipul.

YouTube a LANSAT Functia GROZAVA pe care o Asteptai

YouTube a incept sa testeze aceasta functionalitate acum cateva luni, ea fiind descoperita de catre unele dintre persoanele care au facut parte din grupul carora le-a fost activata functionalitatea inainte de lansare. Desigur ca ea a evoluat in ceea ce vedeti acum dupa o testare riguroasa facuta de catre americani, iar acum toti cei care folosesc platforma YouTube si de pe desktop au ocazia de a vedea clipurile video intr-un player deasupra altui tip de continut.

YouTube are, desigur, si alte functii interesate in proces de dezvoltare in momentul de fata, printre ele numarandu-se si un codec video care va face vizualizarea clipurilor mai rapida, si cu consum mai putin de resurse. Pana in momentul aparitiei noului codec, miniplayer-ul pentru YouTube este disponibil inclusiv in Romania, asa ca il puteti incerca in acest moment, chiar daca nu sunteti logati in platforma pentru a vizualiza clipurile video.