ATENTE! PROBLEMA GRAVA a iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max au o problema foarte grava descoperita, clientii care au cumparat primele telefoane experimentand-o chiar din prima zi de folosire.

iphone xs problema incarcare

iPhone XS si iPhone XS Max au descoperita o problema foarte grava cu sistemul de incarcare, si din pacate o pot confirma, pentru ca am experimentat-o exact precum vedeti in clipul video de mai jos. Mai exact, telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max refuza sa se incarce daca sunt blocate si un incarcator este conectat la ele prin portul Lightning, indiferent daca este folosit un cablu/incarcator original, sau terte, problema se manifesta exact la fel.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt afectate in egala masura, iar daca incarcarea nu incepe atunci cand telefonul este blocat, ea nu incele nici dupa ce este aprins ecranul, sau deblocat telefonul, in mod foarte ciudat. In unele situatii telefoanele refuza sa-si aprinda ecranul la apasarea butonului Power, daca sunt conectate la o sursa de curent, iPhone XS si iPhone XS Max avand parte de o problema extrem de ciudata, care nu exista la alte modele.

ATENTE! PROBLEMA GRAVA a iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max au un nou chip A12, care ar trebui sa fie mai eficient din punct de vedere energetic, si e posibil ca problema sa aiba la baza modul in care aceasta componenta este configurata sa functioneze. Problema nu se manifesta tot timpul pe iPhone XS si iPhone XS Max, in unele situatii incarcarea fiind initiata la incarcarea cablului, in timp ce in alte situatii aceasta refuza sa porneasca, iar daca nu esti atent, ramai fara energie in bateria telefonului.

iPhone XS si iPhone XS Max ar trebui, in mod normal sa anunte utilizatorul cand incepe incarcarea, dar aceasta problema i-a lasat pe unii utilizatori cu bateriile goale peste noapte, pentru ca n-au fost atenti sa vada daca a inceput intr-adevar incarcarea. Cei de la Apple au inlocuit unele terminale iPhone XS si iPhone XS Max defecte, dar problema nu s-a rezolvat, si cred ca doar o actualizare a iOS 12 lansata de catre Apple va rezolva lucrurile.

Voi ati intampinat problema  ?