Google: SECRETUL Descoperit Astazi in Search

Google a avut un secret foarte interesant descoperit astazi in motorul de cautare Search, compania americana gandind foarte multe surprize pentru utilizatorii serviciului sau.

google joc secret

Google este o companie cu multe secrete, unele bune, altele mai putin bune, insa astazi vorbim despre ceva ce a fost descoperit in cadrul motorului de cautare Search, si despre un joc gandit de catre americani. Mai exact, cei de la Google au ascuns in Search un joc pe care oricare dintre utilizatorii motorului de cautare il pot incerca in momentul de fata direct din propriul browser, compania americana dorind sa le ofere experiente distractive in platforma sa.

Google a creat un joc din categoria text adventure, acesta putand fi accesat de catre oricine prin simpla efectuare a unei cautari in baza acestei expresii, insa este necesar ca interfata motorului de cautare sa fie setata pentru limba engleza. Pentru a descoperi jocul, cei care folosesc motorul de cautare al companiei Google trebuie sa efectueze intai o cautare dupa expresiile text adventure, sau text game, pentru ca pagina cu jocul sa se incarce.

Google: SECRETUL Descoperit Astazi in Search

google joc secret 1

Google impune mai apoi initierea jocului din consola browserelor, adica va trebui sa faceti click dreapta in pagina, si sa alegeti optiunea Inspect, apoi din noul meniu sa alegeti optiunea Console. In aceasta interfata Google va afisa intrebarea Would you like to play a game?, iar utilizatorii treuie sa scrie Yes in consola, si sa apese tasta Enter pentru ca jocul sa inceapa, controlarea sa facandu-se mai apoi prin comenzi text precum north, south, west, map, etc.

Google a creat acest joc pentru ca inginerii sai s-au gandit ca el ar fi interesant pentru oamenii care vor sa se joace din propriul browser fara a instala ceva in calculator, iar multi dintre cei care l-au incercat, il si apreciaza. Acest joc secret al celor de la Google este disponibil pe cam orice browser cu care puteti naviga pe inernet, inclusiv cu Microsoft Edge, asa ca separat de terminale mobile, puteti sa-l incercati de cam oriunde in acest moment.