iOS 12: ATENTIE! Problema SERIOASA cu Mesajele

iOS 12 are o problema serioasa raportata de catre utilizatorii iPhone si iPad privind mesajele pe care le trimit si le primesc de la diverse contacte.

ios 12 problema mesaje

iOS 12 are raportata de catre utilizatori o problema foarte serioasa cu mesajele trimise si primite de la diverse persoane pe iPhone si iPad, ea parand sa afecteze doar comunicatiile care au loc prin iMessage. In iOS 12 compania Apple a implementat o functie care combina mesajele venite de la acelasi contact, dar din diverse surse, adica Apple ID/numar de telefon diferite, insa se pare ca schimbarea genereaza probleme si mai mari pentru oameni.

iOS 12 pare sa combine conversatii cu contacte diferite intr-una singura, fara vreo explicatie, si uneori fara a le permite oamenilor sa trimita mesaje decat catre un singur contact, nu si catre celalalt. Puteti vedea in clipul video de mai jos o demonstratie a acestei probleme in iOS 12, sistemul de operare combinand conversatiile iMessage intre un sot/sotie si fiica lor, toata lumea primind aceleasi mesaje, cu unele restrictii de trimitere doar catre unele dintre ele.

iOS 12: ATENTIE! Problema SERIOASA cu Mesajele

iOS 12 genereaza foarte multa frustrare in randul utilizatorilor iPhone si iPad care semnaleaza aceasta problema, cateva thread-uri de discutii existand deja pe forumurile companiei Apple. Compania americana nu pare sa aiba deocamdata vreo explicatie pentru aceasta problema din iOS 12, insa inginerii sai sunt, cel mai probabil, la curent cu plangerile utilizatorilor si vor incerca sa readuca lucrurile la normal, chiar daca asta ar insemna dezactivarea functiei cu totul.

iOS 12 a avut implementata aceasta functie tocmai pentru ca utilizatorii au inceput sa se planga din cauza faptului ca aveau conversatii separate de la acelasi contact, insa Apple nu a gasit solutia perfecta pentru situatie. Desigur ca va fi nevoie de mai multa testare inainte ca Apple sa poata oferi in iOS 12 un sistem care sa nu combine aiurea conversatiile cu contacte diferite, insa pana cand aflam informatii clare de la cei din Cupertino, nu putem decat sa speculam cu privire la solutii.