Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 in Primul VIDEO

Samsung GALAXY S9 are prezentata actualizarea pentru Android 9 si Samsung Experience 10 intr-un prim clip video care arata schimbarile pregatite de catre Samsung.

Samsung GALAXY S9 android 9 video

Samsung GALAXY S9 are testata in momentul de fata noua versiune a sistemului de oprare Android 9 impreuna cu Samsung Experience 10, compania coreeana pregatindu-le pentru lansare in perioada imediat urmatoare. Ei bine, in baza versiunilor lansate pana acum de catre coreeni, cineva a realizat clipul video de mai jos in care prezinta noua interfata pe care Samsung GALAXY S9 urmeaza sa o aiba disponibila impreuna cu actualizarea pentru Android 9.

Samsung GALAXY S9 are una dintre cele mai mari schimbari intr-o tema intunecata, un fel de dark mode, care in versiunile beta ale Android 9 nu este deocamdata utilizabila, din cauza unor probleme de dezvoltare. Pentru ca vorbim despre Android 9, Samsung GALAXY S9 urmeaza sa aiba deasemenea un task switcher foarte similar cu cel din iPhone XS, deci experienta de accesare a aplicatiilor din fundal, sau inchidere, va fi una destul de similara pe telefoane.

Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 in Primul VIDEO

Samsung GALAXY S9 are in Samsung Experiente 10 pentru Android 9 foarte multe modificari pentru interfata sistemului de operare, in special pentru Lockscreen, Notifications Center, si chiar aplicatia pentru setari. Samsung GALAXY S9 are deasemenea noi optiuni pentru a controla gesturile pe care utilizatorii le pot intreprinde in cadrul sistemului de operare, dar si noi optiuni pentru a controla asistentul personal Bixby in utilizarea zilnica a telefoanelor.

Samsung GALAXY S9 vine deasemenea cu modificari substantiale pentru interfata in aplicatiile pentru mesaje, sau cea pentru apelarea numerelor de telefon, dark mode-ul fiind vizibil cam peste tot, asa cum asteapta de mult utilizatorii. Android 9 pare sa aduca pe telefoanele Samsung GALAXY S9 o serie de schimbari pe care foarte multi dintre clientii celor de la Samsung le asteapta de foarte mult timp, deci nu putem vorbim decat despre schimbari de bun augur.

Samsung GALAXY S9 va avea toate aceste schimbari oferite in 2018 prin actualizarea la Android 9, dar nimeni nu stie exact cand.