Huawei MINTE FARA RUSINE Clientii cu Telefoanele sale

Huawei isi minte fara rusine in continuare clientii cu telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga, compania chienzeasca nereusind continuand sa ascunda adevarul.

Huawei MINTE Clientii Telefoane

Huawei este una dintre companiile care ar face orice pentru a isi creste vanzarile, inclusiv sa isi minta fara rusine clientii doar pentru a arata ca are un avantaj fals in fata concurentei in ceea ce priveste performantele telefoanelor. Un nou studiu independent confirma faptul ca telefoanele Huawei si OPPO triseaza in testele de performante, avand rezultate ireale in comparatie cu ceea ce ofera telefoanele cand sunt folosite in mod normal de catre clienti.

Huawei a recunoscut pe jumatate faptul ca performantele telefoanelor sale sunt artificial crescute atunci cand sunt rulate teste de performante, si a promis ca va oferi un asa-numit “performance mode” pentru utilizatorii produselor sale. Desigur ca asta nu s-a intamplat inca, iar cei de la Huawei ar putea “trage de timp” pentru a lansa aceasta schimbare abia peste cateva luni bune, timp in care oamenii sunt pacaliti, crezand ca telefoanele lor au performante grozava, cand in realitate nu e asa.

Huawei MINTE FARA RUSINE Clientii cu Telefoanele sale

Huawei MINTE Clientii Telefoane 1

Huawei dubleaza performantele telefoanelor sale, la fel ca OPPO, da ati citit bine, cand alicatii de benchmarking sunt rulate de catre utilizatori, iar aceasta este practic marea problema pe care chinezii n-o realizeaza. A dubla performantele telefoanelor tale in aplicatiile de benchmarking nu e doar o minciuna, e efectiv inselarea consumatorilor, pentru ca Huawei creeaza o cu totul falsa impresie privind capacitatea lor de a oferi performante ridicate.

Huawei are un chip Kirin 970 extrem de slab, in utilizarea obisnuita, din moment ce are nevoie de o dublare artificiala a performantelor in teste pentru a putea fi aproape de alte telefoane Android. In realitate, un telefon Huawei precum P20 Pro are de fapt performantele unui telefon care are un pret injumatatit, iar aici sta marea minciuna pe care chinezii inca nu au rezolvat-o, si probabil nici nu o vor face, pentru ca lumea ar afla cat de slabe sunt de fapt performantele telefoanelor lor.