HP Spectre Folio – Laptop-ul Reinventat – VIDEO

HP Spectre Folio este un nou model foarte interesant de laptop pe care compania HP l-a lansat in cursul zilei de ieri, ideea avand menirea de a atrage interesul unui nou segment de clienti.

HP Spectre Folio laptop

HP Spectre Folio este cel mai nou laptop prezentat de catre compania americana HP pentru clientii din lumea intreaga, ei sustinand ca au reinventat ideea de laptop. In clipul video de mai jos puteti vedea noul produs, iar HP Spectre Folio este un laptop acoperit in totalitate cu piele el avand un ecran detasabil, care permite transformarea intr-un fel de tableta.

HP Spectre Folio arata foarte interesant, destui oameni alegand sa aplice folii peste laptop-urile lor, unii folosind chiar materiale care imita pielea. HP Spectre Folio este gandit a fi un laptop care arata elegant, dar ofera si functionalitate foarte buna pentru clientii care aleg sa il cumpere, asa ca probabil vor exista destul de multi clienti interesat de el.

HP Spectre Folio – Laptop-ul Reinventat – VIDEO

HP Spectre Folio are un ecran cu diagonala de 13.3 inch, acesta fiind tactil, procesoare Intel i5 si i7 putand fi alese de catre clienti, impreuna cu 16 GB RAM si pana la 2 TB de stocare. Bateria din interiorul HP Spectre Folio ar trebui sa poata sustine functionarea sa timp de pana la 18 ore, o durata foarte lunga de timp, insa cam pe aici sta autonomia laptop-urilor actuale.

HP Spectre Folio este vandut de catre compania HP la preturi care incep de la 1300 de dolari pentru versiunea care are procesoare Intel i5, restul fiind mult mai scumpe. Desigur ca era de asteptat ca HP Spectre Folio sa nu fie chiar atat de ieftin precum isi imaginau multe persoane, dar in general produsele de acest gen nu sunt chiar atat de ieftine cand apar in prima versiune.