Samsung GALAXY Note 9 are Viteze 4G SUPERIOARE iPhone XS

Samsung GALAXY Note 9 are viteze 4G LTE care sunt superioare celor oferite de catre iPhone XS, primele teste confirmand diferentele dintre cele doua telefoane.

Samsung GALAXY Note 9 viteze 4g iphone xs

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS au fost comparate in ceea ce priveste vitezele de navigare pe internet folosind 4G LTE, iar dupa cum va imaginati, telefonul celor de la Apple nu a inregistrat viteze tocmai grozave. Desi iPhone XS/Max au acum in premiera tehnologia 4×4 MIMO integrat de catre Apple, Samsung GALAXY Note 9 ramane superior in vitezele de navigare pe internet multumita modem-ului Qualcomm X20, acelasi lucru fiind valabil pentru Google Pixel 2, cu modem X16.

Samsung GALAXY Note 9 este cu mult mai bun decat iPhone X, cu modem Intel 7480, iar fata de iPhone XS Max, cu modem Intel 7560, diferentele sutn minore, dar exista si trebuie evidentiate. In imaginea de mai jos puteti vedea ca Samsung GALAXY Note 9, Google Pixel 2 si iPhone XS Max pornesc de la viteze de 400 Mbps in retelele 4G LTE, in timp ce iPhone X porneste de la doar 200 Mbps, diferenta fiind uriasa pentru vechiul model al Apple.

Samsung GALAXY Note 9 viteze 4g iphone xs 1

Samsung GALAXY Note 9 are Viteze 4G SUPERIOARE iPhone XS

Samsung GALAXY Note 9 are performate similare cu cele ale iPhone XS Max pe masura ce puterea semnalului scade, insa este intr-un usor avantaj pe durata testului, in timp ce iPhone X are parte de performante slabe pe toata durata testului. Samsung GALAXY Note 9 si Google Pixel 2 reusesc deasemenea sa ofere performante ceva mai bune decat iPhone XS si cand semnalul este foarte slab, insa diferentele nu sunt la fel de mari precum anul trecut, cu iPhone X.

Samsung GALAXY Note 9 viteze 4g iphone xs 2

Samsung GALAXY Note 9 nu mai depaseste telefoanele iPhone XS in performantele 4G cu o diferenta care sa conteze substantial in viata de zi cu zi, cei de la Intel reusind sa-si imbunatateasca destul de mult modem-urile. In ciuda acestui lucru, raman in continuare diferente intre Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS in performantele de care utilizatorii au parte, insa acestea sunt mici si probabil vor ramane in continuare mici inclusiv in 2019.

8 COMENTARII

  1. Macar acum e acolo cu restul, nu mai conteaza cum si in ce fel, au bani sa se judece daca e cazul, pana atunci noi profitam de aceste certuri