Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, va fi mai SLAB ca iPhone XS

Samsung GALAXY S10 va fi mai slab decat iPhone XS, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Huawei MATE 20 Pro, compania Apple creand un telefon extrem de bun.

Samsung GALAXY S10 SLAB iPhone XS

Samsung GALAXY S10 va fi mai slab decat iPhone XS cand vine vorba despre puterea de procesare, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Huawei MATE 20 Pro, primele teste de performante pentru procesoarele telefoanelor aparand astazi. Mai jos avet primele teste de performante facute pentru chip-urile A12 din iPhone XS, Qualcomm Snapdragon 855 din Samsung GALAXY S10 si Kirin 980, din Huawei Mate 20 Pro, iar diferentele sunt cat se poate de clare.

Samsung GALAXY S10 va avea performante cu cam 10% mai mici decat cele ale iPhone XS cand va fi lansat, acealsi lucru fiind valabil inclusiv pentru Huawei Mate 20 Pro, compania Apple reusind sa ramana deasupra concurentei si in 2018. Spre deosebire de iPhone X, care avea un avans mai mare in puterea de procesare in comparatie cu concurenta, in cazul iPhone XS diferenta va fi mai mica fata de Samsung GALAXY S10, si asta va conta mai mult in a doua parte din 2019.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, va fi mai SLAB ca iPhone XS

Samsung GALAXY S10 SLAB iPhone XS 1

Samsung GALAXY S10 si Huawei Mate 20 Pro vor avea procesoare produse folosind un proces de fabricatie de 7nm, exact precum iPhone XS, insa asta nu le asigura performante egale, sau mai mari, ci inferioare. Aceasta inferioritate a procesoarelor Samsung GALAXY S10 si Huawei Mate 20 Pro se va vedea cel mai bine in aplicatiile care necesita multa putere de procesare, dari si in jocuri, acolo unde iPhone XS va continua sa fie superior telefoanelor Android, asa cum e acum.

Samsung GALAXY S10 va avea si un chip Exynos 9820 integrat in anumite modele, insa performantele acestuia vor fi extrem de apropiate de cele ale Qualcomm Snapdragon 855, asa cum s-a intamplat in fiecare an pana acum. Producatorii Android stiu ca nu pot concura cu iPhone XS la puterea de procesare, iar Samsung GALAXY S10 si Huawei Mate 20 Pro nici nu o vor face, dar OnePlus 7 ar putea fi o cu totul alta poveste la jumatatea anului 2019.