Tarifele Taxi in Bucuresti s-au SCUMPIT Incepand de Ieri

Tarifele taxi s-au majorat in Bucuresti, pretul per KM fiind acum mai scump decat in septembrie, dar si fata de anul 2017, iata cat vei plati pentru o cursa.

taxi tarif bucuresti majorat

Taxi-ul a devenit mai scump in Bucuresti incepand de la 1 octombrie, cateva firme din capitala anuntand deja majorarea tarifelor practicate, in timp ce altele vor face acelasi lucru tot in cursul acestui an. Mai exact, pretul per km pentru taxi in Bucuresti s-a majorat de ja 1.69 LEI la 1.99 LEI pentru o serie de firme inca de ieri, 1 octombrie, in timp ce altele anunta ca vor efectua aceeasi majorare incepand cu data de 15 octombrie.

Tarifele taxi pentru alte firme s-au majorat pana la 2.49 LEI per KM de la 1 octombrie, in timp ce tariful de noapte s-a majorat pentru unele firme la 2.29 LEI/KM, o crestere foarte mare in comparatie cu tarifele de anul trecut. In aceeasi perioada a anului trecut, tarifele pentru taxi practicate in Bucuresti de catre diverse firme de taximetrie erau de 1.39 LEI, deci vorbim despre o crestere de 0.6 LEI in decursul unui singur an de zile in capitala, iar asta va nemultumi multa lume.

Tarifele Taxi in Bucuresti s-au SCUMPIT Incepand de Ieri

Tarifele taxi in Bucuresti au devenit in usor mai mici decat cele de la UBER, 2.08 LEI/KM, si mult mai mari decat cele ale Taxify, 1.30 LEI/KM, iar asta in conditiile in care serviciile sunt de cele mai multe ori mai proaste. Am calatorit suficient cu UBER si Taxify pentru a ajunge la concluzia ca exista si acolo soferi extrem de prost, si masini si mai proaste, unele chiar mai proaste decat cele de la firmele de taxi, dar acum alegerea devine mai usoara.

Taxi de la 1.99 LEI, sau in curand 2.49 LEI, in Bucuresti este ceva ce multi nu vor vedea cu ochi buni, iar multi vor alege sa mearga mai des cu masina proprie decat sa aleaga un taxi, pentru ca preturile au crescut substantial. Nu stiu in ce masura mai vede cineva o alegere logica in a comanda un taxi in loc sa mearga cu masina unde au de ajuns, singurul impediment fiind locurile de parcare, care se gasesc extrem de greu in zona centrala a Bucurestiului.