Huawei: Laude FALSE pentru un Produs IMPORTANT

Huawei a inceput sa laude din plin, si in mod fals, un produs foarte important pe care urmeaza sa-l lanseze, asta desi primele dovezi indica exact contrariul.

Huawei Laude FALSE Produs

Huawei a inceput de ieri sa se laude pe unde poate in legatura cu un produs foarte important pe care urmeaza sa il anunte in viitorul foarte apropiat, insa afirmatiile chinezilor nu sunt chiar atat de reale. Vorbim despre faptul ca a inceput sa se laude cu telefoanele din seria Mate 20, care vor fi lansate pe 16 octombrie, si cu noul procesor Kirin 980 care va fi lanst impreuna cu el, acesta fiind produs folosind un proces de fabricatie de 7nm.

Huawei se lauda peste tot in lume ca noul sau chip Kirin 980 va fi mai puternic decat chip-ul A12 al companiei Apple, desi benchmark-ul din imaginea de mai jos prezinta o situatie complet inversa fata de afirmatiile chinezilor. Puteti vedea acolo ca diferenta intre chip-ul A12 al Apple si cel Kirin 980 al Huawei este de cam 10% in performante, iar asta in conditiile in care chinezii au recunoscut ca triseaza in testele de performante, deci in realitate scorul ar trebui sa fie mult mai mic.

Huawei: Laude FALSE pentru un Produs IMPORTANT

Huawei Laude FALSE Produs 1

Huawei se apropie de Apple in ceea ce priveste performantele pe care le ofera pentru ale sale smartphone-uri, asta e clar, insa e greu sa crezi ce spun chinezii din moment ce pentru ei realitatea se masoara prin trisat in testele de performante. Abia dupa ce vor fi lansate telefoanele din seria Mate 20 vom putea vedea cat din ceea ce spune acum Huawei este mit, si cat este realitate, asta dupa ce se vor face teste de performante cu aplicatii pentru care nu e setata de chinezi cresterea artificiala a performantelor.

“Huawei wasn’t able to best Apple’s A11 Bionic last year with its custom built Kirin 960. But the company says it is “confident” that this year’s Kirin 980 will be more powerful than Apple’s A12 Bionic.”

Huawei se chinuie totusi sa iasa in evidenta in comparatie cu restul producatorilor Android prin dezvoltarea propriilor procesoare pentru smartphone-uri, ceva ce este foarte important si pentru compania Samsung. Pana acum cei de la Huawei au fost laudati de multi pentru performantele oferite, in baza benchmark-urilor, dar cum alea sunt complet ireale, atunci noile telefoane cu Kirin 980 NU sunt mai performante, dar lumii nu-i va pasa, motivele fiind variate.