Huawei: OFICIAL, SECRETELE Noului Produs Anuntate

Huawei a dezvaluit astazi in mod oficial cateva dintre secretele unuia dintre noile produse pe care intentioneaza sa le lanseze in cursul acestei luni, iata ce a aratat.

huawei mate 20 teaser

Huawei a publicat noaptea trecuta un nou teaser pentru telefonul Mate 20 din seria care urmeaza sa fie lansata in data de 16 octombrie, un eveniment fiind programat in Londra pentru ca noile modele de smartphone-uri sa fie prezentate. Huawei nu a prezentat un teaser la fel de amanuntit pentru Mate 20 Pro, care va fi deasemenea lansat, insa asta probabil pentru ca acest model vine cu mai multe noutati importante, care ar trebui sa ramana ascunse.

Huawei va include totusi in Mate 20 o camera tripla care are forma patrata, la fel ca in Mate 20 Pro, insa decupajul din ecran va fi mult mai mic decat in cazul telefonului mai mare, sau a seriei P20. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca acum Huawei va lasa doar camera frontala vizibila in ecranul telefonului, restul senzorilor fiind ascunsi sub ecran, design-ul fiind mult mai placut, per total, dar am vazut deja alte telefoane din China cu aceasta schimbare.

Huawei: OFICIAL, SECRETELE Noului Produs Anuntate

https://www.youtube.com/watch?v=XeJbHkrcIYE

Huawei va include deasemenea un chip Kirin 980 in noul sau telefon, acesta fiind produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, o baterie de 4000 mAh fiind deasemenea oferita, impreuna cu un ecran de aproape 6 inch. Conform celor de la Huawei, seria Mate 20 va oferi pana la 8 GB de memorie RAM, si 512 GB spatiu de stocare, deci va concura cu modelele de top pe care diversi alti producatori de telefoane mobile le-au lansat pana acum pe piata.

Huawei nu a dezvaluit deocamdata pretul pe care vrea sa il perceapa pentru seria Mate 20 cand aceasta va fi lansata, insa telefonul standard din serie nu ar trebui sa coste mai mult de 700 de euro cand va fi lansat. Pentru versiunea Mate 20 Pro, cei de la Huawei intentioneaza sa ceara 950 – 1000 de euro pentru versiunea cu specificatii standard, pretul crescand in functie de memoria RAM oferita impreuna cu spatiul de stocare disponibil.

1 COMENTARIU