Huawei: Explicatia INCREDIBILA pentru TRISATUL in Benchmark-uri

Huawei a fost prinsa trisand in benchmark-uri, inclusiv pentru telefoanele Honor, iar explicatia companiei a fost tipica pentru un producator chinez.

Huawei Explicatia INCREDIBILA TRISAT Benchmark

Huawei a fost prinsa recent ca triseaza in benchmark-urile disponibile pentru smartphone-urile platformei Android, brand-ul sau Honor fiind vinovat de acelasi lucru, insa compania nu considera ca aceasta ar fi de fapt o problema. Huawei si Honor au implementat in telefoanele Android un software special care detecteaza cand o aplicatie de benchmarking este instalata, si modifica frecventele de lucru ale procesorului si placii video pentru a obtine rezultate mai bune, ireale.

Huawei si Honor au fost prinse trisand, asa cum s-a intamplat si cu cei de la Samsung in cateva randuri, insa explicatia presedintelui care se ocupa de software in cadrul Huawei este una incredibila. Mai exact, Wang Chenglu, a declarat ca din moment ce alti producatori de telefoane Android fac acelasi lucru, dece nu ar face-o Huawei si Honor intr-o masura similara, mai ales ca solutiile de benchmarking nu mai dezvaluie realitatea privind performantele in conditii normale de utilizare.

Huawei: Explicatia INCREDIBILA pentru TRISATUL in Benchmark-uri

Huawei Explicatia INCREDIBILA TRISAT Benchmark 1

Huawei ar vrea sa fie onesta cu persoanele care le cumpara telefoanele, insa n-ar putea face asta deoarece alti producatori din China isi mint clientii, asa ca Huawei trebuie sa faca acelasi lucru pentru a avea succes. Realitatea este ca da, multi producatori de telefoane triseaza in testele de benchmarking pentru a afisa scoruri ireale prin cresterea temporara a frecventelor de lucru ale procesorului, insa Huawei putea merge pe o cu totul alta cale.

“Huawei ‘wants to come together with others in China to find the best verification benchmark for user experience’. He also states that ‘in the Android ecosystem, other manufacturers also mislead with their numbers’, citing one specific popular smartphone manufacturer in China as the biggest culprit, and that it is becoming ‘common practice in China’. Huawei wants to open up to consumers, but have trouble when competitors continually post unrealistic scores.”

Huawei putea merge pe calea oferirii unei experiente reale de folosire care as fie superioara fata de cea a competitorilor, majoritatea testelor de performante avand acum la baza rularea aplicatiilor, sau procesarea foto/video. Din pacate si acolo telefoanele Huawei sunt intrecute de catre cele ale competitorilor care triseaza in benchmark-uri asa ca in realitate e posibil ca Huawei sa fie pur si simplu incapabila sa ofere performante foarte bune, nu doar sa fie obligata sa triseze.