Fortnite 6.0.1 Update Aduce Foarte MULTE Noutati

Fortnite are astazi parte de o noua actualizare, versiunea 6.0.1 fiind disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga cu multe noutati foarte interesante.

Fortnite 6.0.1 Update

Fortnite are parte de o noua actualizare astazi, versiunea 6.0.1 a aplicatiei pentru telefoane fiind disponibila in acest moment pentru jucatorii care doresc sa se bucure de imbunatatirile implementate de catre Epic Games. Versiunea 6.0.1 a Fortnite nu aduce la fel de multe noutati precum versiunea 6, care a adus si toate schimbarile din nou sezon pregatit de catre americani, dar vorbim totusi despre cateva schimbari foarte utile pentru jucatori.

Fortnite are in aceasta actualizare disponibila capcana Chiller in Battle Royale, dar si o serie de noutati pentru modul de joc Playground, asa ca vorbim despre schimbari interesante aduse pentru toata lumea. Conform celor de la Epic Games, aceste capcane Chiller din Fortnite vor ingheta picioarele utilizatorilor care calca in ele, deci acestia nu se vor mai putea misca in voie, ci vor aluneca pe harta dupa ce vor fi inghetati, ceva ce va ingreuna jocul pentru foarte multe persoane.

Fortnite 6.0.1 Update Aduce Foarte MULTE Noutati

Fortnite va avea aceste capcane Chiller introduse in harti in grupuri de cate trei, acestea fiind integrate in cutii de comori, automate de produse, loot llamas, sau le puteti gasi chiar si cand va plimbati ocazional prin diverse locatii ale hartilor. In ceea ce priveste plasarea acestor capcane, ei bine ele pot fi pozitionate in Fortnite pe pereti sau tavanale camerelor, sau chiar pe podeaua acestora, deci veti avea destul de multa libertate in ceea ce priveste utilizarea lor.

“Update 6.0.1 also brings new options to Playground mode. You now have the ability to specify starting health, time of day, gravity, and more. Save the World players can also look forward to using the lead sled hammer. Bouncers might be gone in season six, but Chiller traps are here to take their place. They’ll freeze the feet of players who step on them so that they slide away. They can also be used to escape sticky situations when things aren’t going your way.”

Fortnite are, in final, in versiunea 6.0.1 optiunea de a seta viata, timpul zilei, puterea gravitatiei, si alte elemente pentru momentul in care incepeti sa jucati in modul Playground, deci av veti distra mai mult. Desigur ca nu puteam vorbim despre un update pentru Fortnite fara a avea si probleme rezolvate, sau imbunatatiri ale experientei generale, toate acestea fiind oferite de catre Epic Games pentru toti cei care instaleaza aplicatiile.