Huawei: LOVITURA URIASA pentru piata Smartphone

Huawei se pregateste sa dea o lovitura uriasa pe piata smartphone, compania chinezeasca avand pregatite cateva surprize extrem de importante pentru fanii sai.

huawei lovitura smartphone

Huawei se pregateste luna aceasta sa faca o lovitura uriasa pentru piata smartphone, compania coreeana avnad programata pentru data de 16 octombrie lansarea unui nou telefon Android menit sa uimeasca intreaga lume. In centrul noului model de telefon al celor de la Huawei sta camera principala, care ar trebui sa fie plasata in topul celor mai bune pentru smartphone-uri, asa cum s-a intamplat cu Huawei P20 Pro acum cateva luni, fara ca vreun competitor sa-l detroneze.

Huawei pune foarte mare accent pe calitatea camerelor din telefoane, iar in Mate 20 Pro ar trebui sa integreze cei mai buni senzori de imagine folositi pana acum, impreuna cu cel mai bun software. Huawei P20 Pro este recunoscut peste tot ca avand o camera excelenta, iar Mate 20 Pro ar trebui sa fie in aceeasi situatie, compania Huawei trebuind sa-si apere reputatia castigata in primavara acestui an, si cred ca o va face fara probleme.

Huawei: LOVITURA URIASA pentru piata Smartphone

Huawei va avea deasemenea si cel mai performant smartphone din lumea Android, noul sau chip Kirin 980 urmand a depasi fara drept de apel Snapdragon 845, insa nu si A12 din seria iPhone XS. Chiar si asa, Huawei ar trebui sa aiba in Mate 20 Pro cel mai performant telefon Android cel putin pana la sfarsitul anului, noul procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm trebuind sa fie net superior oricarui alt procesor existent acum pe piata.

Huawei va aduce, in premera, si alte inovatii, precum deblocarea telefoanelor folosind vocea, o copie a Face ID, dar pentru Android, bokeh pentru clipuri video, incarcare wireless rapida, si incarcare standard mult mai rapida. Huawei se pregateste sa domine lumea Android in acasta toamna cu o serie de telefoane care va fi greu de ignorat de catre fani si clientii competitorilor, asteptarile fiind extrem de mari si in ceea ce priveste vanzarile generate.