Telefoanele Huawei care vor avea Android 9 in 2018

Huawe va lansa Android 9 pentru o gama variata de telefoane in cursul anului 2018, iar acest articol iti spune care au acum, si care urmeaza sa aiba actualizarea.

huawei telefoane android 9

Huawei nu se lasa mai prejos in lupta cu producatorii Android concurenti, asa ca pregateste foarte rapid actualizari la Android 9 pentru unele dintre telefoanele cel mai populare pe care le are in momentul de fata pe piata. Distributia Android 9 pentru telefoanele Huawei a inceput cu Mate 10 Pro, insa nu oficial, ci neoficial, deoarece unii utilizatori ai confirmat ca au primit notificare pentru actualizare, dar compania nu a spus nimic in legatura cu asta.

Huawei a dat totusi de inteles ca si P20 Pro urmeaza sa aiba disponibila actualizarea pentru Android 9 in perioada imediat urmatoare, europenii fiind cei care vor avea optiunea de a face update-ul in telefoane. Despre P20 nu se stie deocamdata nimic, cei de la Huawei rezumandu-se doar la versiunea de top a seriei pe care au lansat-o in cursul acestei primaveri, deci restul vor trebui sa aiba mai multa rabdare pana cand vor avea disponibila vreo actualizare.

Telefoanele Huawei care vor avea Android 9 in 2018

Huawei nu a dezvaluit nici in lista de schimbari pentru actualizare ce alte telefoane ar urma sa aiba disponibil Android 9 in cursul acestui an, asa ca nu se stie exact unde anume mai urmeaza sa aiba. Huawei are foarte multe modele de telefoane disponibile pentru achizitie in momentul de fata, iar separat de seria Mate 20, care va avea sigur Android 9, toate seriile P20 si Mate 10 ar trebui sa aiba disponibila actualizarea pentru sistemul de operare in 2018.

Huawei ar putea actualiza si modelele de top ale seriilor P si Mate anterioare la Android 9, insa asta cel mai probabil abia undeva spre sfarsitul anului, si nu chiar atat de devreme, cum vedem cu alte modele. Cei de la Huawei nu se grabesc prea mult cu actualizarea telefoanelor la Android 9 pentru ca sunt preocupati de lansarea unei noi serii de telefoane care trebuie sa se si vanda, deci cei care au cumparat modelele anterioare ar trebui sa mai aiba rabdare.