Samsung GALAXY S9: EXCLUSIV, Asa ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY S9 are in exclusivitate prezentate noutatile din Android 9 pregatite de catre compania Samsung, impreuna cu noua Samsung Experience 10, in versiune aproape finala.

samsung galaxy s9 android 9

Samsung GALAXY S9 a avut zilele acesta actualizarea pentru Android 9 publicata pe internet inainte ca Samsung sa apuce sa anunte update-ul pentru clientii care il asteapta cu nerabdare in momentul de fata. Multumita actualizarii Android 9 pentru Samsung GALAXY S9, am aflat cateva detalii interesante privind telefoane Samsung nelansate, dar avem ocazia de a vedea si cum arata Samsung Experiente 10 pentru aceste modele de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S9 va avea in Android 9 disponibila cea de-a 10-a versiune a software-ului Samsung Experience, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare detaliata a sa, care arata si noul Dark Mode pregatit pentru telefoane. Acum mai bine de o saptamana am vazut cum arata acelasi software Samsung Experience 10, insa in acel caz multe dintre noutati nu erau disponibile pentru testare, dar iata ca actualizarea pregatita de catre coreeni contine acum cam toate noutatile.

Samsung GALAXY S9: EXCLUSIV, Asa ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY S9 va beneficia de foarte multe noutati impreuna cu actualizarea pentru Android 9, iar dintre toate, dark mode-ul este una dintre cele mai importante pe care compania Samsung le-a pregatit pentru serie. Cei de la Google au implementat foarte multe schimbari in Android 9 pentru telefoane, iar seria Samsung GALAXY S9 va avea parte de cam toate dintre ele, compania Samsung urmand a oferi si alte cateva imbunatatiri suplimentare pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S9 nu are deocamdata aceasta actualizare finalizata de catre compania Samsung, deci va mai fi nevoie de o perioada de timp in care schimbarile pentru Android 9 sa fie finalizate pentru a putea fi oferite in mod public. Nu a fost oferita pana acum vreo posibil data la care actualizarea Android 9 va fi disponibila pentru telefoanele Samsung GALAXY S9, insa avand in vedere cat de avansat este procesul de dezvoltare, probabil ca in octombrie update-ul va fi lansat public.

11 COMENTARII

  1. Ce naiba e cu toate chenarele alea, sau cum se numesc ? Am deja pe Xiaomi cu MIUI 10 si nu im plac de loc.
    Cred ca nu voi face update la Android 9 pe S9 .

  2. Cu iOS 13 cu siguranta, in macOS arata genial. Si nu stiu de ce, dar arata urat pe Android. Personal nu mi-a placut ca il poti customiza atat de mult, zici ca e facut pentru pusti. Dar poate e util pentru altcineva.

  3. Nimeni nu te obliga sa customizezi sistemul de operare android.Este ca si cum ai zice ca nu preferi functia dolby atmos din Galaxy S9 cand nici macar nu este setata pe default si nici nu te obliga sa o folosesti.Mie personal iPhone-ul mi sa parut o jucarie pana la aparitia lui iPhone X.

  4. In Themes gasesti jdemii de teme pentru dark mode. Eu il tin in dark mode. Toate aplicatiile native (ceas, notificari, dialer, meniu, calendar etc) sunt negre