Preturile Huawei MATE 20 si PRO sunt mai MARI Decat Credeai

Huawei Mate 20 si Pro au dezvaluite astazi pentru prima oara preturile europene, iar acestea sunt mai mari decat se asteptau multi dintre fani, care vor trebui sa scoata bani buni din buzunare.

Huawei MATE 20 pret europa

Huawei MATE 20 si Pro au astazi parte de o prima dezvaluire privind preturile care urmeaza sa fie percepute in Europa pentru noile modele de telefoane, ele fiind mai mari decat se astepta multa lume. In imaginea de mai jos puteti vedea preturile in franci elvetieni pentru seria Huawei MATE 20, insa vorbim despre preturile de achizitie a magazinelor online, deci preturile finale vor fi mai mari decat cele afisate acolo, asa ca trebuie sa aveti asta in considerare.

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba preturi care incep de la 700 de euro la distribuitor, deci in magazine ar urma sa coste 750 – 800 de euro, in timp ce Huawei MATE 20 Pro are preturi care incep de la 880 de euro la distribuitor. Huawei MATE 20 Pro ar putea costa 1000 de euro in magazine, in versiunea cea mai ieftina, insa trebuie sa luam in calcul ca in Elvetia exista cele mai mici preturi la produse electronice, in general, asa ca pretul final ar putea fi de 1100 de euro.

Preturile Huawei MATE 20 si PRO sunt mai MARI Decat Credeai

Huawei MATE 20 pret europa 1

Huawei MATE 20 si versiunea Pro vandute la preturi de 800 si respectiv 1000 de euro reprezinta ceva normal pentru ce-am mai vazut pana acum de la coreeni, ele urmand a fi mai ieftine decat seria iPhone XS, dar mai scumpe decat Samsung GALAXY S9. Fata de Samsung GALAXY Note 9 diferenta in pret va fi infima pentru Huawei MATE 20 Pro, asa ca toti cei care se vor afla in cautarea unui smartphone vor avea o alegere grea in fata in aceasta toamna.

Huawei MATE 20 pret europa 2

Huawei MATE 20 si versiunea Pro sunt listate pentru vanzare in versiuni cu minim 128 GB spatiu de stocare, asa ca e posibil ca in ziua lansarii doar aceste modele sa fie vandute, altele urmand a fi oferite ulterior. Seria Huawei MATE 20 este programata de catre chinezi pentru prezentare in data de 16 octombrie, iar atunci ar trebui sa aflam preturile europene finale, acestea urmand a fi mai mari in Germania, Franta, Spania, Italia, Marea Britanie, decat in Elvetia.