iPhone XS are Probleme la Conectarea cu Accesorii Bluetooth

iPhone XS si iPhone XS Max au probleme cu conectarea la accesoriile Bluetooth, foarte multi clienti ai Apple plangandu-se de aceasta problema in momentul de fata.

iphone xs probleme bluetooth

iPhone XS si iPhone XS Max aduna plangeri de la clientii care sustin ca nu-si pot conecta telefoanele la accesorii Bluetooth, sau la sistemele infotainment ale masinilor. Vorbim despre plangeri care se rezuma doar la iPhone XS si iPhone XS Max, nu si la vechile modele care ruleaza iOS 12, deci nu sistemul de operre este in mijlocul acestei probleme.

iPhone XS pare sa refuze sa se conecteze la anumite accesorii Bluetooth, inclusiv sistemele de infotainment ale masinilor, sau se conecteaza, si la putin timp dupa asta, se deconecteaza. Problema incepe sa devina enervanta pentru cei care nu-si mai pot folosi telefoanele iPhone XS pentru navigatie, sau a asculta muzica in masina, plangerile continuand sa se adune pe forumurile Apple.

iPhone XS are Probleme la Conectarea cu Accesorii Bluetooth

Motivele pentru aparitia acestui tip de probleme sunt multiple, iar iPhone XS si iPhone XS Max nu sunt primele modele de telefoane care au probleme de acest gen. Anul trecut iPhone 8 si iPhone X au trecut prin probleme similare, asa ca era normal ca acum sa auzim despre exact acelasi lucru, problema pe care compania Apple o va rezolva candva.

“I just upgraded to the new iPhone XS, and the Bluetooth on my phone won’t discover my devices, including a Fitbit and a portable speaker. I set up the pairing with my phone and my car stereo and it works as it should. Inevitably I will get the dreaded “pairing failed” from the car audio as the Bluetooth pairing fails. I then have to delete the pairing from the car stereo and from my iPhone and re-pair the devices, after which they work normally…sometimes for a day.”

Desigur ca nimeni nu stie cand anume vor fi rezolvate aceste probleme ale iPhone XS si iPhone XS Max cu conectivitatea Bluetooth, dar e posibil ca iOS 12.1 sa o faca. Intre timp, va trebui sa asteptam o posibila lansare a iOS 12.0.1 pentru a spera ca iPhone XS si iPhone XS Max vor incepe sa functioneze normal pe telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga.