Huawei: Cum a DISTRUS Apple si Samsung in 2018

Huawei a facut de rusine companiile Apple si Samsung in 2018, iata cu au reusit chinezii sa distruga doi giganti producatori de smartphone-uri in cateva luni.

Huawei RUSINE Apple Samsung

Huawei a facut de rusine companiile Apple si Samsung in 2018, si spun asta pentru ca spre uimirea foarte multor oameni, chinezii au reusit sa ramana in topul producatorilor smartphone, “venind de nicaieri”. Ma refer la faptul ca Huawei are in continuare smartphone-ul cu cea mai buna camera in 2018, la peste 6 luni dupa lansare, si dupa ce Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS/Max au fost lansate, ele nereusind sa-l detroneze cu noutatile aduse.

Huawei a facut un P20 Pro care are o camera exceptionala, conform expertilor de la DxOMark, acestia plasandu-l atat peste iPhone XS Max, cat si pentru Samsung GALAXY Note 9 intestele facute pana acum. Asta inseamna ca Huawei a reusit sa creeze o camera tripla cu o tehnologie uimitor de buna din moment ce la 6 luni dupa lansare ea inca este cea mai buna existenta pe piata, iar asa a facut de rusine companiile Apple si Samsung, care pana acum dominau piata in acest segment.

Huawei: Cum a DISTRUS Apple si Samsung in 2018

Huawei si-a facut un renume prost din a copia produsele altora, insa cand vine vorba despre camere, iata ca pot fi laudati din plin chinezii, pentru ca au reusit sa aduca pe piata ceva la care alti producatori doar viseaza. Sincer sa fiu, nu cred ca se astepta cineva ca Huawei sa lanseze un smartphone cu o camera atat de buna incat ea sa nu fie intecuta de noile modele de smartphone-uri Samsung GALAXY si iPhone, insa iata ca am ajuns si in aceasta situatie.

Huawei mai are un obstacol in fata pentru a-si putea asuma pentru 2018 titlul de “rege” al camerelor pentru smartphone, iar acesta se numeste Google Pixel 3, de la care sunt asteptari extrem de mari pentru camera. Ca sa fiu sincer, exista sanse ca Huawei sa ramana in topul producatorilor de smartphone-uri pana prin primavara 2019, si desi nu pot sa-i laud pe chinezi pentru prea multe, inovatiile in materie de fotografie trebuie laudate din plin.

19 COMENTARII

  1. Tot e mult mai p20 pro decat iphone xs max. De note 9 ce sa mai zic.. chiar este o bestie. Daca stau sa ma gandesc si note 8 e mult peste noul iphone din multe puncte de vedere. Oricum apple a ramas in urma rau de tot si nu cred ca o sa recupereze foarte curand. Si cei care cumpara asemenea telefoane si sunt chiar dispusi sa dea 50 si ceva de mil pe un telefon ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa realizeze cat de manipulati sunt. Nici note 9 nu e ieftin deloc( tot e absurd sa dai 1000€+ pe un telefon) dar macar primesti ceva ca lumea de banii aia fata de iph… si multi distrusi d-astia care au auzit doar de iphone si atat si zic de samsung ca e de cct, prost, slab etc ar cam trebui sa afle ca majoritatea componentelor din iphone-uri sunt facute de samsung(de ex acel ecran nemaivazut, miraculos de la iphone x incoace si toata vrajeala proasta) si asiatici in general … mda..

  2. Buna ziua,
    1. Huawei nu distruge nimic. Stiu ca titlul asta atrage dar Samsung vinde la greu memorii, display-uri si alte componente catre Huawei… asa ca… Samsung casticga de 10 ori mai mult din vanzarea de componente catre ceilalti fabricanti de telefoane decat din propria divizie de telefoane….
    2. Apple are 85% din profitul intregii piete de smartphone asa ca….
    3. ” CUM a distrus…. ?” Simplu = INVESTITII URIASE IN MARKETING. Desi are ceva timp de la lansare, in continuare se face o reclama extrem de agresiga pt P20 pro de parca e lansat acum 3 zile …
    4. Lg V40 lansat ieri are 5 camere :
    – 2 frontale : una standard si una wide
    – 3 pe spate : standard, ultrawide si zoom
    TOATE sunt foarte utile
    Spre deosebire de Huawei care ani de zile a batut clapa cu camera alb negru – o inutilitate. Iar anul asta au INOVAT = NIGHT MODE , foarte performanta nimic de zis, DAR zici ca toti umblam noaptea pe strazi de nebuni si facem poze…
    Sau facem mai mult ziua , in concedii = ultrawide si zoom sunt de mare folos, la onomastici = ultrawide = superutila sa prinzi in poza toti musafirii din camera etc. etc
    GHICITOARE = care se va vinde mai mult Mate 20 pro care acum apare sau V40 cu 5 camere TOATE UTILE, Wirelesscharging, IP 68, Ecran Oled 2k ….
    Indiciu = vezi care are buget mai mare de marketing

  3. Au venit de nicaieri doar in ce priveste camera , altfel si-au construit accensiunea destul de solid, in ceea ce priveste vanzarile, cu modele de telefoane cu raport pret/calitate foarte bun.
    Camera si procesorul Kirin 980 dovedesc ca Huawei chiar sunt capabili sa cerceteze si creeze.

  4. ai treaba cu inselatul in performante? Hmm ura huawei traiasca huawei…si in spate ce este ? Ce se afla cu adevarat in spatele ,,Frumusetii” Huawei?

  5. Ce treaba are furatul în teste și cu cea mai buna cameră de pe un telefon?, se fura la testele alea pt ca lumea le da credit prea mult unor teste care nu se reflecta cu adevărat în viata de zi cu zi. Vezi teste reale între iPhone xs și p20 pro și ai sa vezi cât de mici sunt diferențele de performanță în comparație cu diferența imensa de preț