Huawei: Cum a DISTRUS Apple si Samsung in 2018

Huawei a facut de rusine companiile Apple si Samsung in 2018, iata cu au reusit chinezii sa distruga doi giganti producatori de smartphone-uri in cateva luni.

19

Huawei RUSINE Apple Samsung

Huawei a facut de rusine companiile Apple si Samsung in 2018, si spun asta pentru ca spre uimirea foarte multor oameni, chinezii au reusit sa ramana in topul producatorilor smartphone, “venind de nicaieri”. Ma refer la faptul ca Huawei are in continuare smartphone-ul cu cea mai buna camera in 2018, la peste 6 luni dupa lansare, si dupa ce Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS/Max au fost lansate, ele nereusind sa-l detroneze cu noutatile aduse.

Huawei a facut un P20 Pro care are o camera exceptionala, conform expertilor de la DxOMark, acestia plasandu-l atat peste iPhone XS Max, cat si pentru Samsung GALAXY Note 9 intestele facute pana acum. Asta inseamna ca Huawei a reusit sa creeze o camera tripla cu o tehnologie uimitor de buna din moment ce la 6 luni dupa lansare ea inca este cea mai buna existenta pe piata, iar asa a facut de rusine companiile Apple si Samsung, care pana acum dominau piata in acest segment.

Huawei: Cum a DISTRUS Apple si Samsung in 2018

Huawei si-a facut un renume prost din a copia produsele altora, insa cand vine vorba despre camere, iata ca pot fi laudati din plin chinezii, pentru ca au reusit sa aduca pe piata ceva la care alti producatori doar viseaza. Sincer sa fiu, nu cred ca se astepta cineva ca Huawei sa lanseze un smartphone cu o camera atat de buna incat ea sa nu fie intecuta de noile modele de smartphone-uri Samsung GALAXY si iPhone, insa iata ca am ajuns si in aceasta situatie.

Huawei mai are un obstacol in fata pentru a-si putea asuma pentru 2018 titlul de “rege” al camerelor pentru smartphone, iar acesta se numeste Google Pixel 3, de la care sunt asteptari extrem de mari pentru camera. Ca sa fiu sincer, exista sanse ca Huawei sa ramana in topul producatorilor de smartphone-uri pana prin primavara 2019, si desi nu pot sa-i laud pe chinezi pentru prea multe, inovatiile in materie de fotografie trebuie laudate din plin.