ATENTIE: Windows 10 are October 2018 Update BLOCAT

Windows 10 are October 2018 Update blocat de catre compania Microsoft din cauza unei serioase probleme descoperita in calculataorele utilizatorilor care au instalat actualizarea.

windows 10 october 2018 update blocat

Windows 10 a avut in cursul zilei de ieri lansat October 2018 Update de catre compania Microsoft, insa se pare ca americanii au luat decizia de a bloca actualizarea pe anumite calculatoare ale utilizatorilor sistemului de operare. Conform celor de la Microsoft, October 2018 Update pentru Windows 10 are cel putin o problema de compatibilitate cu drivere Intel pentru placi audio, aceasta generand o functionare constanta a procesorului la o valoare ridicata, si la o reducere a autonomiei bateriei.

Windows 10 are October 2018 Update blocat pentru procesoarele Intel din generatia a 6-a, sau mai noi, procesul de instalare fiind blocat intr-un punct in care interfata afiseaza un mesaj de alerta de tipul What Needs your Attention. In acel moment utilizatorii care vor sa instaleze October 2018 Update pe Windows 10 ar trebui sa renunte la continuarea procesului, si sa inchida fereastra de update pentru a astepta ca driverele sa fie actualizate de catre cei de la Intel.

ATENTIE: Windows 10 are October 2018 Update BLOCAT

windows 10 october 2018 update blocat 1

Windows 10 are deocamdata oferit October 2018 Update pentru cei care vor sa-l instaleze manual, cei de la Microsoft anuntand ca vor incepe sa trimita notificari pentru update abia incepand de saptamana viitoare. Aceasta intarziere in recomandarea instalarii October 2018 Update pe Windows 10 are cel mai probabil la baza fix dorinta companiei de a evita situatii neplacute exact precum cea despre care vorbim astazi, cei afectati fiind foarte suparati din cauza existentei ei.

“To ensure a seamless experience, we are blocking devices from being offered Windows 10 version 1809, until updated Intel device drivers are installed on your current operating system.”

Windows 10 nu are deocamdata vreo alta problema descoperita pentru October 2018 Update, insa avand in vedere ca actualizarea abia a fost lansat, e posibil ca altele sa apara foarte curand pentru software. Acestea fiind spuse, iata ca Windows 10 are parte de o noua lansare cu probleme, iar October 2018 Update ar trebui evitat cel putin pana saptamana viitoare, sau chiar mai tarziu daca se vor descoperi alte probleme, situatii chiar mai rele de atat puntand sa puna utilizatorii in dificultatea de a isi folosi calculatorele.