Windows 10: OFICIAL, LANSAREA October 2018 Update Anuntata

Windows 10 are in mod oficial anuntata lansarea October 2018 Update de catre compania Microsoft, americanii dezvaluind cand urmeaza sa puna in distributie actualizarea.

Windows 10 lansare october 2018 update

Windows 10 are in sfarsit parte de un anunt oficial din partea companiei Microsoft cu privire la data de lansare a October 2018 update, o actualizare extrem de asteptata de catre utilizatorii din lumea intreaga. Windows 10 este in momentul de fata instalat pe 700 de milioane de calculatoare, iar pentru a sarbatori atingerea acestei cifre, cei de la Microsoft au decis sa lanseze October 2018 Update pentru toti utilizatorii, chiar incepand de astazi.

Windows 10 va avea October 2018 Update disponibil pentru toti utilizatorii incepand de astazi in sectiunea de update-uri din sistemul de operare, astfel ca oricine o va putea instala, daca doreste sa faca asta. Incepand de martea viitoare, cei de la Microsoft vor incepe sa afiseze notificari in Windows 10 pentru October 2018 Update, astfel ca utilizatorii vor sti ca actualizarea este disponibila pentru ei, si o vor putea face oricand doresc, in unele cazuri ea urmand a fi descarcata automat.

Windows 10: OFICIAL, LANSAREA October 2018 Update Anuntata

Windows 10 vine cu foarte multe noutati in cadrul October 2018 Update, printre ele numarandu-se optiunea de a copia texte in cloud intre diverse calculatoare, syncronizarea istoricului de navigare prin Timeline, si nu doar atat. Windows 10 va avea disponibila optiunea de a sincroniza tab-urile din browsere, dar va avea disponibila si aplicatia Your Phone, care permite sincronizarea unui telefon Android cu un calculator pentru a prelua date, trimite mesaje, etc.

Windows 10 va avea rezolvate si foarte multe dintre problemele de functionare raportate pana acum de catre utilizatori, diverse alte probleme de securitate fiind deasemenea rezolvate de catre compania americana. October 2018 Update este una dintre cele mai importante actualizari de care Windows 10 are parte in ultimul an, compania Microsoft dorind sa le ofere utilizatorilor sai doar cea mai buna experienta de utilizare dupa instalarea sistemului de operare, insa nu va grabiti, pentru a evita problemele ce apar la prima instalare de obicei.