Huawei DOMINA Apple, Pregateste ATACUL asupra Samsung

Huawei domina comapania Apple in 2018, iar in baza succesului avut pana acum isi pregateste atacul impotriva celor de la Samsung, ultimul obstacol al chinezilor.

huawei domina apple samsung

Huawei are pe final de an 2018 o pozitie foarte buna pe piata smartphone, sanse foarte mari fiind ca in T3 2018 chinezii sa fi vandut mai multe smartphone-uri decat Apple, si sa se apropie foarte mult de cei de la Samsung. Huawei se pregateste sa anunte seria Mate 20 in cursul acestei luni, cu vanzari care ar urma sa fie cel putin la fel de bune precum cele ale seriei P20, iar asta in conditiile in care modelul Pro a avut parte de un succes rasunator in Europa.

Huawei a reusit sa intre in atentia lumii intregi cu telefoanele pe care le vinde, dar si cu desele atacuri impotriva celor de la Apple si Samsung, iar asta i-a ajutat sa depaseasca Apple in T2 2018, pentru prima oara, in vanzarile smartphone. In ciuda faptului ca seria iPhone XS a fost lansata in septembrie, vanzarile de smartphone-uri ale celor de la Apple nu sunt estimate a fi cu mult mai mari decat in T3 2017, iar asta si din cauza celor de la Huawei.

Huawei DOMINA Apple, Pregateste ATACUL asupra Samsung

Huawei a crescut incet, dar sigur, in vanzari in ultimele luni, iar Apple a fost tinta principala a chinezilor, care si-au propus sa devina primii in vanzarile smartphone, iar primul obstacol a fost deja depasit. Apple a fost o victima usoara pentru Huawei deoarece americanii nu vand telefoane ieftine, ceea ce reprezinta majoritatea vanzarilor pentru chinezi, asa ca depasirea lor era doar o chestiune de timp, succesul fiind sigur fara dubiu.

Huawei isi pune acum tinta pe Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri, dar care are probleme serioase de cateva trimestre fiscale dupa ce lansarea Samsung GALAXY S9 s-a dovedit a fi doar un esec. Huawei are sanse mari de a deveni in cativa ani cel mai mare producator de smartphone-uri, insa in momentul de fata a reusit sa depaseasca Apple, iar daca in T4 2018 americanii ar putea urca chiar pe primul loc, in 2019 e greu de spus daca isi vor pastra pozitia a doua.