17 COMENTARII

  1. Pentru expertul de claudiu…nu vreau sa jignesc pe nimeni, DAR ARE DREPTATE SASNET! Voi astia care inca mai credeti in apple ce sa zic, va meritati soarta. Stati toata ziua pe facebook , instagram si whatsapp la gagicute apoi va da-ti mari experti in IT-C / Smartphones.
    Inainte sa il criticati pe acest om minunat va recomand sa da-ti un search pe google la cuvantul “SASNET”! Bafta

  2. Pentru expertul de claudiu…nu vreau sa jignesc pe nimeni, DAR ARE DREPTATE SASNET! Voi astia care inca mai credeti in apple ce sa zic, va meritati soarta. Stati toata ziua pe facebook , instagram si whatsapp la gagicute apoi va da-ti mari experti in IT-C / Smartphones.
    Inainte sa il criticati pe acest om minunat va recomand sa da-ti un search pe google la cuvantul “SASNET”! Bafta

  3. Pentru expertul de claudiu…nu vreau sa jignesc pe nimeni, DAR ARE DREPTATE SASNET! Voi astia care inca mai credeti in apple ce sa zic, va meritati soarta. Stati toata ziua pe facebook , instagram si whatsapp la gagicute apoi va da-ti mari experti in IT-C / Smartphones.
    Inainte sa il criticati pe acest om minunat va recomand sa da-ti un search pe google la cuvantul “SASNET”! Bafta

  4. chinezii acceseaza demult serverele nu e o noutate, cum credeti ca telefoanele blocate in icloud se deblocheaza “ca prin magie” doar cu cateva sute de lei ? Treziti-va la realitate nu mai fiti maniPULAti de ishit si apple wormhole. Oricum produsele apple folosesc doar 2 categorii de oameni. 1) Copilasii. 2) Prostii care nu au habar ce inseamna spionaj si specificatii hardware.

  5. Pentru expertul de claudiu…nu vreau sa jignesc pe nimeni, DAR ARE DREPTATE SASNET! Voi astia care inca mai credeti in apple ce sa zic, va meritati soarta. Stati toata ziua pe facebook , instagram si whatsapp la gagicute apoi va da-ti mari experti in IT-C / Smartphones.
    Inainte sa il criticati pe acest om minunat va recomand sa da-ti un search pe google la cuvantul “SASNET”! Bafta

  6. ///nu vreau sa jignesc pe nimeni, DAR ARE DREPTATE SASNET! Voi astia care inca mai credeti in apple ce sa zic, va meritati soarta. Stati toata ziua pe facebook , instagram si whatsapp la gagicute apoi va da-ti mari experti in IT-C / Smartphones.
    Inainte sa il criticati pe acest om minunat va recomand sa da-ti un search pe google la cuvantul “SASNET”! Bafta///

  7. Ce ar putea să spună Apple? Din păcate, se vede că și Apple este vulnerabilă la hack și mult trâmbițata securitate nu este decât un mit.

  8. Tu ai citit articolul copilaş? E vorba de Apple, Amazon, Google, Facebook etc. Vezi şi tu ştirea pe site-urile din afară dacă cunoşti engleza.

  9. Tu ești troll sau prostan? Arată-mi și mie unde scrie ceva în articolul ăsta despre Facebook, Amazon sau Google?
    Tu faci parte din categoria aia a celor care pot citi cuvintele dar nu înțeleg mesajul… Recitește comentariul meu.

    Cât despre misterul care te învăluie, don’t worry about my English level! Nu doar că sunt fluent în engleză (vorbit și scris) dar în mediul în care LUCREZ, vorbesc mai multe limbi străine decât vor vorbi vreodată toți cei din neamul tău.

    Sper că am lămurit necunoscute tale referitoare la nivelul meu de limbă engleză și despre etapa vieții mele raportată la vârsta biologică.

    PS: mai amărâtule, dacă îmi pun mintea cu tine, nu înțelegi o iotă din ce îți scriu. Este dezamăgitor să văd “analphabeți” ca tine care trollează și se mai și cred bogați, deștepți, etc.
    Vai de steaua ta, licuriciule…

  10. Cât de trist e puştiul, se vede că nu eşti mulţumit de produsul tău şi trolezi aiurea pe aici de Apple. ?

    Am scris clar să cauţi că nu este vorba doar de Apple.

  11. Eu sunt mulțumit de ceea ce am. Tu ești incoerent și trolezi întruna. Nu văd nicio referire la Google, Amazon și Facebook. Doar gargară de prostovani…