Google News Update vine cu o Functie MAJORA

google news dark mode

Google News este aplicatia creata de catre compania Google pentru utilizatorii care vor mereu sa afle cele mai noi stiri din lumea intreaga, iar astazi ea a fost actualizata de catre compania americana. Vorbim despre o actualizare care a fost anuntata de ceva vreme de catre cei de la Google, ea aducand intr-un final pentru utilizatorii din intreaga lume un Dark Mode care sa faca experienta de citire a stirilor mult mai placuta decat pana in momentul de fata.

Google News are in imaginea de mai jos prezentata schimbarea de interfata care este oferita pentru toata lumea, progresiv, de catre compania Google, ea venind fara vreo modificare pentru functionalitatea totala. Partea interesanta este ca Google News ofera patru optiuni in ceea ce priveste modul in care sunt afisate stirile, acestea permitand economisirea energiei bateriei, activarea dark mode-ului doar cand afara este intuneric, si nu doar atat.

Google News Update vine cu o Functie MAJORA

google news dark mode 1

Google News are in mod interesant specificat faptul ca acest dark mode ar urma sa imbunatateasca autonomia bateriei telefoanelor de pe care sunt vazute stirile, iar aici vorbim in principal despre cele cu ecrane OLED. Este cunoscut faptul ca ecranele OLED consuma mult mai putina energie atunci cand redau culoarea neagra, deci acest nou dark mode pentru Google News ar trebui sa le ofere utilizatorilor o autonomie ceva mai buna in utilizarea zilnica a sa.

Google News are aceasta schimbare importanta implementata in versiuena 5.5 a aplicatiei pentru Android, insa nu ar fi exclus sa o vedem inclusiv in aplicatia pe care Google o are disponibila deja in App Store pentru utilizatori. Google News este o resursa foarte importanta de stiri pentru sute de milioane de oameni lunar, iar schimbarile de acest gen nu fac altceva decat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor, multi cerand de ani de zile un dark mode complet.